Iată câteva lucruri pe care este indicat să le înțelegem pentru a fi în armonie cu noi, întreg Universul și pentru a putea trăi viața minunată pe care ne-o dorim

realizat de Răzvan Danc, după învățăturile Niculinei Gheorghiță

Universul este abundență și prosperitate – fii deschis pentru a primi tot ceea ce îți dorești, tot ce ai nevoie pentru a trăi o viață minunată. Tot ceea ce ai nevoie să faci este să vrei cu adevărat, să crezi și să fii recunoscător (să te comporți precum deja acel lucru este al tău). Învățând să spui „MULȚUMESC” deschizi uși pe care nu credeai vreodată că le vei vedea deschise. Porțile Universului sunt întotdeauna deschise, iar singurul paznic este gândul tău limitativ – nu pot, nu merit, nu sunt îndeajuns de bun. Eliberează-te de aceste gânduri distructive: conștientizează că ești suficient de bun pentru tot ceea ce vrei să faci, că drumul tău este exact așa cum îl vezi tu, nu cei din jurul tău. Fiecare are experiențele sale care i-au oferit niște adevăruri subiective. Înțelege asta! Fiecare are propria lui realitate în care se manifestă exact așa cum își dorește, cum crede de cuviință și își asumă responsabilitatea pentru asta. Refuză să judeci. Judecata te face pe tine mai mic sau mai mare depinzând de extrema în care te afli, însă Universul înțelege că nu ești în armonie cu tine, că nu te simți suficient încât să te eliberezi de nevoia de a fi mai bun sau mai rău decât altcineva.

Treci la treabă – dacă ai înțeles faptul că Universul este prosper, că sub Soare este loc pentru toată lumea, ce te împiedică să îți pui în practică toate planurile? Ce te mai ține încă pe loc. Care sunt credințele false care te sabotează? Evaluează aceste credințe, observă-le și află de unde le ai: de la mama, de la tata, de la o experiență anterioară (dacă simți că e de aici, caută să vezi atunci de unde ai avut acele credințe). În general, totul se rezumă la perioada copilăriei, la mama și la tata (sau oricine a fost acolo lângă tine când ai crescut). Ei au fost cei care te-au setat. Până în momentul în care vei începe să lucrezi conștient cu tine pentru a schimba anumite lucruri, vei continua să fii produsul lor.

Cere ajutor – dacă nu știi cum să faci, nu ai suficient de multe informații, cere ajutor. Eliberează-te de rușine. A cere ajutor nu înseamnă a fi slab, ci a avea încredere în ideea că oamenii se susțin unii pe alții, că evoluează împreună, chiar dacă de la niveluri diferite. Atunci când ceri ajutor – te implici, faci tu primul pas, nu doar aștepți o circumstanță care să te ajute să ieși din încurcătură. Atunci nu mai ești o victimă, ci propriul stăpân, creator al vieții. Universul, Dumnezeu ne trimite întotdeauna toți oamenii de care avem nevoie pentru a ne dezvolta armonios. Cum poate face asta dacă noi nu cerem?

Conectează-te cu Divinitatea – eliberează-te de rușine sau de programul „Dumnezeu nu are timp pentru mine.” Nimic mai eronat. Dumnezeu are timp întotdeauna pentru tine, deoarece el este mereu cu tine. Vino în prezent, respiră conștient de câteva ori și vei vedea cum se naște pacea în mintea ta. Bine ai venit în conectare cu Divinul din tine. Comunică, spune tot ce ai de spus, cere tot ce ai de cerut. Acceptă, în același timp să și primești: răspunsuri, întrebări, provocări. Fii deschis pentru a primi tot ce vine din interiorul tău, fără teamă, frică. Ești tu, cel real, dincolo de orice condiție socială. Tot Divinul din tine te va ajuta să observi și care sunt blocajele tale care te țin departe de ceea ce vrei să fii. Ascultă și ia aminte.

Eliberează-te – de toate relațiile toxice, de gândurile toxice și distructive înlocuindu-le cu altele de pace, bucurie, liniște. Fii onest cu tine și acționează acolo unde simți că nu este echilibru. Renunță să mai ascunzi gunoiul sub preș. Reține: Universul răspunde la ceea ce ești, la ceea ce simți.

Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

Dacă simți că ai nevoie de o consiliere pentru dezvoltare personală și spirituală sau o astrogramă personalizată te invit să îmi trimiți cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

 

Comments

comments