Chiar în acest moment ne putem bucura de fenomenul de Lună Nouă. Acesta se realizează la 29 de grade în Berbec

LUNAȚIE (sau Lună Nouă)


conj1

Ultima Lună Nouă a avut loc tot în gradul 29, dar în Pești în luna martie. În articolul despre Luna Nouă publicat aici am discutat subiectul doar dintr-o perspectivă pozitivă: aceea a unui nou început.

Deși este evident, pot completa ca orice început a fost precedat de un moment în care am considerat că ceva trebuie să se termine. Pentru unii relațiile, pentru alții colaborările, iar pentru cei mai norocoși perioadele de probă.

Nu știu care sunt lucrurile cu care vine în viața noastră această Lună Nouă, dar trebuie să fim pregătiți pentru tot ce urmează. Principalele arme pe care trebuie să le avem negreșit la noi sunt: amabilitate, răbdare, sensibilitate, dorința de schimbare și mai presus de orice, dorința de a evolua! Fară această dorință nu are sens să pornim la drum, deoarece vom ajunge în același punct din care am plecat.

Nou, libertate, putere, ambiție, schimbare. Toate ni se vor părea mult mai aproape de noi și implicit de realizare, odată cu Luna Nouă. Și totuși, dacă riscam să acționăm imprundent, trebuie să ne asumăm și riscurile. Mâine, 19 aprilie, chiar dacă începem demararea unor proiecte care fie au stat în stand by, fie erau doar în stadiu de idee, trebuie să acționăm cu foarte multă băgare de seamă și să nu transformăm totul într-un fiasco! Mai multe detalii despre ziua de duminică, din punct de vedere astrologic, găsiți aici


Vă propun să aflăm împreună mai multe lucruri despre acest fenomen, dar și implicațiile pe care le are și am descoperit de ceva vreme un blog foarte interesant cu multe informații utile despre astrologie, care a dezbătut și acest subiect (www.astromercur.blogspot.ro)

Unul dintre primele lucruri care trebuie reținut despre acest fenoment este că influența lui se simte cu circa 18 ore în avans, dar și după acest moment. În acest timp, energia de care dispunem este minimă, dar ne putem pregăti emoțional pentru ceea ce vrem să facem, de exemplu:

  • să ne pregătim acțiunea,
  • să facem planul, strategia,
  • să gândim un nou început sau o nouă strategie pentru proiectele la care lucrăm deja.
  • să stabilim ce vrem și, să ne deschidem mental și afectiv, către toate posibiliățile prin care putem obține ceea ce vrem, fără să și vedem neaparăt aceste posibilități,
  • să pregătim mental și emoțional terenul pentru noile acțiuni,
  • să consumăm multe lichide și să avem o alimentație ușoară, deoarece capacitatea de dezintoxicare a organismului este maximă.

Putem începe să acționăm dupa aproximativ trei zile când energia începe să revină la standardele obișnuite.

Următoarele două săptămâni (până la Luna Plină) este momentul cel mai bun pentru a pune în aplicare tot ce ne dorim. Este un moment prielnic să „sădim” și, cu siguranță, vom culege roadele muncii noastre.

Despre efectul de Lună Plină vom discuta la momentul potrivit, deoarece și acesta merită o atenție deosebită.

astrocercetaș

Comments

comments