Mesajele săptămânii 7 – 13 AUGUST 2017: Eliberarea de frustrare

În mesajele acestei săptămâni vorbim despre ce este și cum putem să ne eliberăm de frustrare, un sentiment toxic pentru relațiile și viața noastră. Discutăm și despre încrederea în propria persoană, de importanța ascultării glasului interior și de asemenea despre cât de bine este să facem ceea ce ne spune inima – ceea ce ne dorim cu adevărat. Acestea și multe altele în mesajele săptămânii 7-13 august. 

Pentru a urmări toate mesajele săptămânii este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută!

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!