BANII ȘI COPILUL INTERIOR

În mesajele acestei săptămâni accentul cade pe grija pentru propriul corp (atenție la oboseală, suprasolicitare, stres) și tot ce decurge de pe urma acestei stări. Discutăm despre conștiință, mediul înconjurător și cum ne afectează el, despre copilul interior și despre blocarea fluxului banilor (și implicit vindecarea relației cu banii), o urmare a lipsei de conștientizare a limitelor, credințelor false și a fricilor noastre. Acestea și altele în mesajele săptămânii 28 august – 3 septembrie. Vizionare plăcută!

Pentru a urmări toate mesajele săptămânii este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută!

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!