Mesajele săptămânii 21-27 august 2017: Eliberarea de stres si recunostinta

În mesajele acestei săptămâni vorbim despre eliberarea de stres și de a face lucrurile cu „inimă ușoară”. Provocarea săptămânii este aceea de a manifesta recunoștință, și de a înțelege că unii oameni pot aleg căi diferite de a le noastre.

În general, vorbim despre bucuria vieții și la polul opus despre suferința care se naște din așteptări. Toate aceste și multe altele în mesajele pentru 21-27 august. 

Pentru a urmări toate mesajele săptămânii este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută!

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!