Mesajele saptamanii 14 – 20 AUGUST 2017: SUCCES!

În mesajele acestei săptămâni vorbim despre succes. Ce este și cum putem ajunge la el, despre puterea rugăciunii și a afirmației și despre importanța sincerității – renunțării la măștile pe care le purtăm și care ne fac să stagnăm. De asemenea mai vorbim despre zona de confort, monotonie și cum să ne apreciem pe noi și pe cei din jur întru bucurie și creație. Acestea și multe altele în mesajele săptămânii 14-20 august.

Pentru a urmări toate mesajele săptămânii este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută!

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!