Este din nou weekend și vă doresc să vă bucurați de el și să începeți noua săptămână cu forțe proaspete și cu idei mărețe pentru a fi o binecuvântare în lume. Primul mesaj al acestei perioade ne îndeamnă spre răbdare. Este de mulți considerată ca fiind o virtute. Putem vedea această răbdare ca o formă de înțelegere a faptului că tot ce am plantat va rodi, însă are nevoie de timp. Cu cât mai mult ne vom grăbi, vom dezvolta atașamente bolnăvicioase și toate acestea vor duce la suferință.

Având însă încredere că va rodi ce ați plantat (gând, acțiune, sentiment etc) totul va veni de la sine. Uneori este nevoie de mai mult timp pentru a primi roadele muncii noastre. Rețineți faptul că rezultatele sunt pe măsura implicării și a credinței voastre în rezultat. Aveți deci răbdare și totul va decurge extraordinar.

De fiecare dată când vă implicați activ în ceea ce faceți, puneți suflet, se construiește o temelie solidă. Vedeți voi, și construirea unei case necesită răbdare și poate cea mai importantă parte e fundația. Așa este și cu viața noastră. Cu cât lucrurile sunt făcute mai de „mântuială” cu atât trăinicia aceluia va fi mai mică. Fiți concentrați la ce faceți, trăiți în prezent și implicați-vă pentru ca roadele să fie pe măsura dorințelor. Veți reuși.

Pot apărea obstacole? Desigur, toate fricile noastre, gândurile și credințele limitative se transformă (se materializează în realitatea noastră) ca obstacol, ca întârzieri. De aceea este important să știm că vrem cu adevărat să facem un lucru. Atunci când vrei ceva și faci asta pentru tine, nimeni și nimic nu îți mai stă în cale. Toate vin spre tine pentru a te ajuta. Așadar, în loc să vă speriați de aceste „obstacole” mai bine întrebați-vă: de ce îmi este frică?

Odată ce veți afla răspunsul la această întrebare și veți merge pe firul poveștii veți găsi cauza. Acolo lucrați cu iertare și cu conștientizarea/acceptarea faptului că este doar un gând, iar un gând poate fi schimbat. Readuc în atenție ideea: VEȚI REUȘI. Este necesar doar să vreți și…să vă implicați în viața voastră. Să fiți voi cei care luați deciziile și nu altcineva.

Alegeți-vă înțelept gândurile! Mult succes!

  

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments