8 septembrie este o zi minunată, așa cum pot fi toate celelalte zile. Interesant este că în această zi putem accesa o abundență spirituală – putem intra în contact cu informații noi, oameni sau evenimente care să ne ajute în evoluția noastră. În 8 septembrie putem primi răspunsuri la unele din întrebările pe care le-am trimis în Univers în ziua precedentă. Atunci când vedem în toți oamenii din jurul nostru o oglindă ce să ne ghideze înspre interior, oamenii nu mai sunt buni sau răi, evoluați sau mai puțin evoluați. Ei sunt și atât. Sunt o resursă de vindecare pentru noi.

Așadar, cum evaluați, cum judecați voi un eveniment așa se va desfășura el și va atrage alte evenimente de aceeași încărcătură. Dacă judecați ceva ca fiind bun, veți atrage alte lucruri bune. La fel este și în caz contrar. Postasem ieri (7 septembrie pentru cei care văd mesajele în 8) un pasaj din cartea lui Louise Hay care spune foarte simplu: tot ce se întâmplă în viața mea este pentru binele meu superior. Este o viziune mai mult decât magnifică. Ideal este să ajungem să simțim concret acest lucru, indiferent ce se petrece în realitatea noastră, nu doar să știm că acest lucru e posibil. Meditați la această întrebare: văd eu evenimentele din viața mea ca resursă de creștere spirituală și emoțională?

De trei zile primim același mesaj: deschide-ți inima, deschide-te tu ca entitate pentru a primi toate darurile Universului, pentru a primi răspunsurile la întrebările pe care le ai. Puneți-vă această intenție la începutul zilei, atunci când vă creați ziua: astăzi doresc să primesc răspuns la întrebările mele. Mă deschid pentru a primi aceste răspunsuri. Mă eliberez de nevoia de control.

Nu am menționat întâmplător această dorință de control; dacă de multe ori nu auzim răspunsul Universului sau a lui Dumnezeu este pentru că avem niște concepții despre cum vrem să primim răspunsul sau care să fie răspunsul. De exemplu: vreau să primesc răspunsul în vis, vreau să văd un număr, vreau ca răspunsul să fie x sau y. Eliberați-vă. Dați voie lui Dumnezeu să lucreze și permiteți să vină răspunsul la voi în ce formă e benefică pentru voi. Doar mai devreme am menționat despre faptul că orice apare în realitatea mea este benefic pentru evoluția mea.

Onorați-vă sentimentele. Facem foarte multe sacrificii și compromisuri crezând că asta se va nota undeva și vom primi o oarecare răsplată. Din experiența mea vă spun că răsplata este întotdeauna dureroasă – de a la a nu mai avea timp pentru propriile nevoie, până la a ți se răspunde cu rău. Să ne eliberăm de nevoia de confirmare, de a fi salvator. Felicitări tuturor celor care au ieșit din această stare și acest mesaj vă spune vouă: spuneți și celor din jurul vostru cum ați făcut – exprimați-vă propriul adevăr pentru că poate fi răspunsul la rugăciunea cuiva.

Faceți alegeri sănătoase. Întrebați-vă mereu: vreau eu să fac cu adevărat acest lucru? Fac acest lucru pentru mine (pentru binele meu superior, evoluția mea etc.) sau fac asta pentru cineva din exterior? Iată încă un subiect de meditație. Cu cât alegerile pe care le faceți sunt mai sănătoase pentru voi, cu atât cei din jur vor fi mai bine (ca bonus al faptului că voi deja sunteți minunat).

Credeți în Miracole și Miracole se vor petrece în viața voastre. Acceptați ideea că puteți trăi o viață minunată și că nu e nevoie să faceți pe plac nimănui pentru a fi demn de iubire, apreciere, respect etc. Focusați-vă mintea, gândurile pe ceea ce doriți să aveți, nu pe ceea ce vă e frică să pierdeți. Rețineți: unde vă este mintea, acolo sunteți și voi. Așa să fie!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments