Dacă adunăm toate cifrele din 8.8.2017 ne va rezulta un 8, deci este cea mai plină de abundență, prosperitate zi de până acum, din luna august 2017. Să ne bucurăm și să o prețuim.
            Pentru tot ce avem nou de făcut este nevoie de practică. Pentru a ne schimba gândirea și implicit viața este nevoie de disciplină și practică. De multe ori când stau de vorbă de oamenii îmi dau seama că și-ar dori o formulă magică, o vrajă, o poțiune – orice, doar ca totul să se desfășoare mai repede, iar ei să nu mai aibă nimic de făcut. Recunosc că și eu mi-aș fi dorit să existe așa ceva, însă ceea ce există cu adevărat este mintea noastră și voința de care putem da dovadă atunci când vrem cu adevărat să facem ceva. Ne putem noi oare schimba? După câțiva ani de muncă eu cu mine, răspunsul meu este 100% DA. Este o muncă grea (de ce să mint și să spun că am apelat la ceva magic), însă merită. Merită fiecare minut pe care-l investești în tine, în mintea, spiritul, trupul și implicit viața ta.
            Așadar, munciți. Pomul se cunoaște după roade, așa că nu așteptați prea mult. Voi puteți face tot ceea ce vă doriți atât timp cât vreți și acceptați că se poate. Dacă despre voi aveți credința că nu vă veți putea schimba niciodată, așa va fi. Eu mi-am dorit asta din tot sufletul și am reușit. Din punct de vedere calitativ, viața mea acum este pe un cu totul și cu totul alt drum. Mai am momente în care cad? Desigur. Ego-ul nu este doar o metaforă. Am învățat însă că nu e relevant numărul de căzături, ci cât de mult stai acolo jos, în noroiul victimizării. Eu am ales să mă ridic repede și cu încă o lecție învățată. Vă doresc la fel.
            Gândurile sunt cele care determină calitatea vieții noastre și atât timp cât avem putere asupra lor prin lucru conștient cu noi, de ce să nu facem asta? Iată o afirmație magnifică ce vă poate fi de folos: EU SUNT DINTOTDEAUNA OBSERVATORUL GÂNDURILOR MELE. Atunci când devii observator, tu ești cu un pas în spate, nu mai ești nici emoția și nici gândul. Ești conștiința care le observă. Întocmai le poți modifica. Starea de observator se activează atunci când îți pui două întrebări simple:
  1. Ce gândesc eu acum?
  2. Ce simt eu acum?
            Alegeți gândurile cu responsabilitate. Am să vă aduc în vedere o replică pe care ne-a spus-o Niculina cândva la un curs și care mi s-a părut wow! „Nu mă îngrijesc de ceea ce cred alții despre mine, însă mă îngrijesc de ceea ce cred eu despre alții.” Cât sens face, pentru că tot ceea ce faci, revine la creator. Alegeți să aveți gânduri marețe despre voi și toți oamenii din jur. Cum puteți face asta? Prin practică zilnică, practică făcută în mod conștient. Apreciați oamenii din jurul vostru, fiți recunoscători. Începeți astăzi, 8 august 2017, dacă nu o faceți deja.
            Atunci când lucrezi cu tine, când începi să o faci, totul este ca într-o grădină în care plantezi semințe. Vă redau mai jos pilda semănătorului, pildă care are mare legătură cu gândurile noastre și mai ales cu practica făcută conștient zi după zi:
„Ieşit-a semănătorul să semene sămânţa sa. Şi pe când semăna el, una a căzut lângă drum şi a fost călcată în picioare şi păsările cerului au mâncat-o. Şi alta a căzut pe piatră; şi dacă a răsărit s-a uscat, pentru că nu avea umezeală. Şi alta a căzut în mijlocul spinilor; şi spinii, crescând împreună cu ea, au înăbuşit-o. Şi alta a căzut pe pământul cel bun şi a crescut şi a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“. Şi ucenicii Săi Îl întrebau ce înseamnă această parabolă. Iar El a zis: „Vouă vă este dat să cunoaşteţi tainele împărăţiei lui Dumnezeu; dar celorlalţi, în parabole, ca văzând să nu vadă şi auzind să nu înţeleagă. Iar parabola aceasta înseamnă: Sămânţa este cuvântul lui Dumnezeu. Cea de lângă drum sunt cei care aud, apoi vine diavolul şi ia cuvântul din inima lor, ca nu cumva, crezând, să se mântuiască. Iar cea de pe piatră sunt aceia care primesc cu bucurie cuvântul când îl aud, dar aceştia nu au rădăcină; ei cred până la o vreme, iar la vreme de încercare se leapădă. Iar cea căzută între spini sunt cei care aud, dar umblând cu grijile şi cu bogăţia şi cu plăcerile vieţii, se înăbuşă şi nu rodesc. Iar cea de pe pământ bun sunt cei care, auzind cuvântul cu inimă curată şi bună, îl păstrează şi rodesc întru răbdare. (Lc. 8, 5-15)”
            Fiți fermi deci și îngrijiți de solul în care plantați semințele unei vieți magnifice. Faceți toate schimbările necesare, sănătoase pentru a putea să fiți în armonie cu voi, cu cei din jur și în sănătate radiantă.

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments