Plecăm de la aceeași idee pe care am primit-o în ziua de 6 septembrie, idei și inspirație Divină: „Lasă ideile și inspirația să vină la tine. Îndrăznește să faci lucruri noi, să le faci altfel. Monotonia te aduce la plictiseală și ușor la stagnare apoi involuție. Deschide-te, acceptă că poți fi un geniu și că te poți bucura de inspirație Divină. Afirmă acest lucru: EU SUNT DINTOTDEAUNA GENIU ÎN MANIFESTARE și EU SUNT DINTOTDEAUNA INSPIRAȚIE DIVINĂ. Apoi ascultă, urmează-ți ghidarea.

Idei vor veni spre tine, însă mai departe este rândul tău să acționezi, să pui aceste idei în practică. Atunci când tot ce vrei să faci vine din dorința de a fi o binecuvântare pentru tine și întreaga lume, tot ce vei face este binecuvântat. Iată, încă un motiv să te bucuri.” Semn că avem nevoie să medităm mai atent la asta. Avem nevoie să înțelegem că nu suntem singuri și că întreagă inspirație Divină ne este accesibilă și este la doar un gând distanță, însă e nevoie să permitem ei să se manifeste în realitatea noastră. Tocmai de asta cele două afirmații vă vor fi de mare folos.

Atunci când accepți să te deschizi în fața Universului, vei resimți abundența de idei și gânduri creative. Cerne-le cu atenție. De unele ai nevoie, iar altele sunt ușor contaminate de vechi credințe false – am mai făcut asta și nu a funcționat etc – Eu sunt de părere că dacă am acum și aici ceva în realitatea mea, acesta e lucrul de care am nevoie pentru creștere și evoluție. Desigur, mă folosesc de înțelepciunea trecutului, însă nu permit credințelor false să se manifeste, deoarece eu am mai „crescut” de ultima dată de când am avut această experiență și de ce nu am o nouă viziune.

Foarte interesante mesajele zilei: pornesc de la idei, merg la abundență, continuă cu manifestare și studiu. Practic simt că e vorba de o nevoie de a ne concentra atenția pe noi, pe ceea ce dorim să facem și ce semințe plantăm – căci doar din acelea vom primi rodul. Fiți liberi, deschiși pentru noi gânduri și idei și aveți încredere în sincronizarea Divină.

Așa să fie!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments