„Let go and let God” – de asta îmi aduce aminte primul mesaj al zilei de 6 septembrie, care vine în rezonanță cu Luna Plină din Pești. A venit momentul să ne eliberăm, să primim roadele muncii noastre (a acțiunilor, gândurilor, intențiilor) și să curățăm terenul pentru a ne pregăti să plantăm alte și alte intenții. Atunci când nu găsești, rațional, un răspuns, scrie întrebarea pe o foaie, iar apoi pleacă. Eliberează-te de acea întrebare – pentru că dacă până atunci nu ai găsit un răspuns și mai mult stres sigur nu va aduce ideea magică. Așa că doar scrie-o. Apoi vei observa cum apar diverse lucruri, informații în calea ta. Acestea sunt posibile răspunsuri la ceea ce tu cauți. Depinde doar de tine, de aici încolo, dacă vei dezvolta sau nu aceste idei. Vă propun să-l lăsați pe Dumnezeu acolo unde voi nu mai aveți un răspuns și să vă ridicați, să vă dați cu un pas în spate pentru a vedea întregul tablou.

Noi suntem ființe mărețe, create după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. El a pus în fiecare dintre noi o fărâmă de Divin, ceea ce se numește scânteie Divină, Sine Divin etc. El deține răspunsuri pentru orice, deoarece este omnipotent, omniprezent și omniscient. Atunci când ajungem într-o stare critică, mintea, ego-ul începe să vorbească și să facă mii și mii de scenarii care mai de care mai fatidice. Devine ceva de nesuportat. Majoritatea din aceste scenarii nu s-au întâmplat și nu se vor întâmpla niciodată. Cu toate astea, le rulăm. Cât de mult rău ne facem noi înșine. Haideți să spunem STOP! Și de fiecare dată când vine un gând de frecvență joasă, să-l înlocuim cu unul de frecvență înaltă. Atunci când ești cu moralul la pământ înțeleg că nu e chiar așa ușor, pentru că gândul revine și revine și revine până cedezi. Înțeleg toate aceste aspecte, însă vă spun din proprie experiență că dacă le dai curs gândurilor distructive și nu le schimbi, nu vor aduce nimic pozitiv, nimic creativ și bun pentru tine. Așadar, EU SUNT DINTOTDEAUNA STAREA DE BINE! EU SUNT DINTOTDEAUNA LINIȘTE ȘI PACE INTERIOARĂ! EU SUNT DINTOTDEAUNA BUCURIE! EU SUNT DINTOTDEAUNA FERICIRE! EU SUNT DINTOTDEAUNA IUBIRE!

O dată cu această Lună Plină mesajul de ieri revine (vindecarea emoțională), de data asta în altă formă, mai directă: vindecă-te de dependențe. Desigur, dependențele le știm cu toți, însă prima dependență care mi-a venit în minte din momentul în care am văzut mesajul este: vindecă-te de dependența de suferința. Deși pare paradoxal, devenim dependență de suferință. Am experimentat și eu și sunt sigur că și voi acea stare: oricum nu am ce să mai fac în acest moment…Și parcă te lași pe „tânjeală” și devine din ce în ce mai rău. E momentul să ne oprim din a accepta să suferim. Am suferit destul și cred că de noi depinde dacă ne schimbăm sau nu. Fiți blânzi cu voi. Nu suntem niște cai ce avem nevoie să fim forțați să alergăm cu biciul. Suntem oameni. Avem nevoie de blândețe. Este inutil să ne certăm cu noi, să ne învinovățim (asta aduce și mai multă suferință). După ce că ne certăm din cauza motivelor pentru care am ajuns aici, ne mai certăm și că nu vrem să ieșim. Aberant nu? Vă invit să ne abordăm cu IERTARE. „Mă iert, pentru tot ce mi-am făcut și mă dezleg cu iubire și blândețe de nevoia de a mă învinovăți. Sunt blând cu mine și accept că starea de bine este o stare firească a ființei mei. Accesez aici și acum prin intenție Divină acea zona a Ființei mele mărețe în care trăiesc plenar starea de bine.” Altfel spus: ÎN REALITATEA MEA TRĂIESC STAREA DE BINE. Sau: ALEG LINIA DE DESTIN ÎN CARE TRĂIESC STAREA DE BINE.

Nu va veni nimeni să ne schimbe starea. O pastilă (dacă e vorba de o experiență medicală) vine și e un pansament pentru moment. Cauza e tot acolo și are nevoie de atenția noastră. Însă ce facem noi de cele mai multe ori este să ne sufocăm cu atenție (distructivă). Inspirați-Expirați. Aleg linia de destin în care sunt sănătate radiantă. Și zâmbiți. Zâmbetul transmite un mesaj creierului că totul este bine. Și așa va fi. Pentru că întotdeauna CORPUL urmează MINTEA. Vindecați-vă așadar de dependența de suferință.

Iată încă un remediu, și un al treilea mesaj: atunci când ești agitat, nervos concentrează-te pe: cu ce pot fi eu de folos celor din jurul meu. Înțeleg că atunci când ești foarte jos din punct de vedere psihic, gândurile sunt foarte negre, nu mai vezi o soluție și parcă toate vin în cascadă. Întrebându-te cu ce îi poți ajuta pe cei din jur (cu ceea ce tu știi să faci) nu este o formă de a te abate de la situația ta, ci de a regăsi încrederea în tine. Când vezi că cineva se bucură de abilitățile tale, începi să te simți mai bine, zâmbești din nou și parcă de aud: ei, hai că poate nu e negrul atât de negru. Și așa va deveni. Așadar, ajută-i, implică-te în viața ta. Nu e vorba că fugi de tine (primesc mesajul acesta: explică mai clar!), ci faptul că nu te mai concentrezi pe partea distructivă a vieții tale, a situației pe care o experimentezi. Din moment ce tu te deschizi spre a fi de folos poate că undeva în lumea asta cineva va face la fel și va veni și îți va oferi ție soluție pentru situația pe care o experimentezi. Deci îți va da o idee, reține: acțiunea este a ta. Deci: legea atracției funcționează întotdeauna. Ceea ce oferi vine la tine. Nu fi o victimă ce se plânge într-una de belele din viața sa. Nimeni nu te poate ajuta decât tu. Toți o pot face cu un sfat, o idee, însă la cauza experienței tale poți ajunge doar TU!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments