În 5 septembrie suntem puși față în față cu noi și cu toate emoțiile noastre. Recent am citit în cartea Autovindecarea începe din creier prin forța minții (Niculina Gheorghiță) că în spatele unei boli stă întotdeauna o vină inconștientă. A fost un WOW pentru mine, pentru că vinovăția este un sentiment atât de nociv, care implică neiertarea de sine.

Astfel, vă invit să avem în vedere vindecarea emoțională pentru 5 septembrie, atât pentru a fi în armonie cu noi, cât și pentru a accesa autovindecarea. Iertați-vă pe voi, în primul rând. Asta mi se pare cel mai benefic atunci când lucrați cu vinovăția. Vă iertați pentru tot ce ați făcut, gândit, spus, simțit și vă eliberați de acel moment, de această stare și în același timp, deblocați toată energia stagnantă de acolo. Doriți-vă să stați față în față cu voi, doar așa puteți evolua dragi prieteni. Și eu voi face acest lucru întreaga zi de 5 septembrie. Să aveți mereu o agendă lângă voi sau măcar câteva foi pentru a nota toate gândurile și emoțiile asociate. Reamintiți-vă să respirați conștient pentru a elibera emoțiile captive. Așa să fie!

Al doilea mesaj ne îndrumă să ne găsim echilibrul – parte din vindecarea emoțională. Să punem în balanță munca, odihna și distracția. Să ne bucurăm de toate, nu să ne afundăm într-una singură pentru a nu rămâne noi cu noi. Am constatat că cei mai mulți dintre noi nu ne dorim să stăm cu noi și atunci fie muncim foarte mult, apoi dormim, fie stăm „degeaba” toată ziua la filme, muzica etc, fie tot timpul suntem plecați în cluburi. Nicio secundă nu suntem noi cu noi. Fugim de noi. O facem cu îndrăzneală, pentru că dacă nu am face-o am fi față în față cu emoțiile de mai sus. De multe ori nu realizăm că această fugă de noi este tot împotriva noastră și că resursele corpului se vor termina, iar noi ne vom îmbolnăvi. Așadar, găsiți-vă echilibrul și nu mai fugiți de voi. Relația cu voi este de cea mai lungă durată și e bine să o faceți să fie una de calitate. Așa să fie!

Deschideți-vă spre noi idei. Dacă nu știți cum să faceți ceva, puteți folosi afirmația: Eu sunt dintotdeauna soluția pentru…(expuneți situația). Aseară am avut și eu o astfel de întrebare și când am deschis Facebook-ul mi-a apărut un text: Mergi pe ideea de care îți este cel mai frică, deoarece aceea este cea care te va ajuta să crești. Deschideți-vă. Vedeți, chiar și acest text ne spune să ieșim din zona de confort.

Vă invit să vă puneți două întrebări fundamentale și de mare ajutor:

  1. Ce gândesc eu acum?
  2. Ce simt eu acum?

După ce aflați ce simțiți, formulați o afirmație opusă ca frecvență – de exemplu: neliniște – Eu sunt dintotdeauna liniște și pace interioară. Și repetați această afirmație; este mult mai util decât să vă gândiți în continuare la lucruri care vă aduc neliniște.

Gândurile tale îi afectează pe toți cei din jur, deoarece noi toți suntem uniți la nivel de Sine și toți suntem eterni și divini. Astfel, veniți în contact cu voi, regăsiți puterea interioară, citiți informații care să vă susțină în acest demers și eliberați-vă de nevoia de a vă compara. Sunt conștient că acest program limitativ a fost preluat de mic-copil, din vremea în care auzeam nu ești suficient de bun, de ce x poate mai mult și tu nu etc. Cu toate astea, acum mai avem o șansă: crearea unor noi rețele neuronale în creier. Tot ce e nevoie este să vă doriți. De fiecare dată când te compari, reafirmi că nu ești suficient de bun. Ești UNIC. Nu ești mai bun sau mai slab, ești UNIC!

A sosit momentul să faci primul pas. Nu poate nimeni să-l facă în locul tău. Dacă îți dorești cu adevărat, poți face asta. Dacă nu, vei găsi o scuză – așa cum am mai spus-o și altădată. Fă o un plan, stai de vorbă cu tine și după ce ajungi la o concluzie sau la un răspuns mergi și pune-l în aplicare. Ignoranța este o alegere. Informația există peste tot. Bucurați-vă de ea. Deschideți-vă mintea. Rețineți cel mai important aspect: pe ce anume vă veți concentra cel mai mult (cu frică sau cu iubire) acela îl veți atrage în realitatea voastră.

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments