Universul este deschis pentru tine. Îți ascultă toate dorințele și îți poate oferi absolut tot ce ai nevoie. Este necesar doar să știi exact ce vrei și să te eliberezi de toate credințele false care-ți spun că nu se poate sau că nu meriți. În 4 august învățăm să ne prețuim mai mult pe noi, pentru că tindem deseori să ne punem pe locuri secunde sau terțiare și mai apoi ne întrebăm de ce nu suntem fericiți, de ce oamenii au tendința să ne întoarcă spatele sau să fie nerecunoscători pentru ce am făcut pentru ei.

            Din cauza lipsei de iubire de sine devenim salvatori și facem felurite sacrificii. În acest mod noi le împiedicăm celorlalți evoluția și curând vom ajunge noi să fim niște victime. Victimele propriei neiubiri. Prețuiește-te! Prețuiește-ți mintea și corpul deoarece ele te ajută să creezi această realitate. Ascultă-ți Sinele, intuiția, ghidarea Divină – numește-o cum vrei. Ea e acolo pregătită cu toate răspunsurile.

            În interiorul nostru noi știm dintotdeauna ce ne dorim să facem, care sunt lucrurile bune sau cele mai puțin bune pentru noi. Totul se află la o ascultare distanță. Pentru asta este suficient să facem liniște. Liniștea este ceva ce aparent sună banal, facil, însă practica dovedește cât de departe suntem de sentimentul de liniște. Pacea este momentul în care între minte și suflet nu există o discrepanță. Liniștea este starea în care nimic nu mai trece prin gând sau dacă trece, tu ești observator. Pentru a putea atrage lucrurile pe care ni le dorim în realitatea noastră este nevoie să fim disciplinați.

            4 august mai este și despre a face diferența dintre dorințele noastre și cele ale ego-ului, despre a face diferența între realitate și iluzie. Adevărul este ceva ce se dobândește de fiecare după propria experimentare. Adevărul este al fiecăruia dintre noi. Putem face această cântărire doar în contact cu noi. Atunci când suntem conectați și alegem să fim ghidați de Sinele Divin totul este magnific – atragem toate evenimentele și toți oamenii de care avem nevoie pentru evoluție. Afirmațiile utile sunt: Eu sunt dintotdeauna conectat la Sinele meu Divin și afirmația Eu sunt dintotdeauna ghidat de Sinele meu Divin.


Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments