A sosit și minunata zi de 31 august, ultima zi de vară. Întotdeauna mi-a plăcut să fac un inventar a ceea ce a fost în acea vară, cu m-am îmbogățit, pe unde am mai fost sau care au fost lucrurile importante care mi s-au întâmplat. Pentru mine această vară a fost minunată, plină de momente de neuitat. Vă invit și pe voi să faceți o astfel de revizuire și să pregătiți o foaie albă, mare. O vom folosi mâine, însă astăzi (30 august) doar pregătiți-o.

Ultima zi a lui august vine, și ca mesaje, tot ca o formă de concluzie (tragem linie și adunăm). Este o zi în care e bine dacă putem să luăm o pauză, să fim recunoscători pentru tot ce am experimentat de-a lungul lunii. Să vedem care au fost lecțiile pe care le-am asimilat, cu ce suntem mai înțelepți, ce programe limitative și credințe false am avut și de care ne-am debarasat. De asemenea, care au fost oamenii care au plecat din viața noastră și cu cine mai avem de vindecat relații.

Dacă mai sunt aspecte pe care încă nu le-ați elucidat, cereți Sinelui să vă trimită niște mesageri pentru a vă ajuta. Din acel moment deschideți-vă în fața Universului, pentru că mesajele la noi ajung în cele mai interesante (uneori neobișnuite) forme. Fiți mereu pregătiți să ieșiți din zona voastră de confort.

Scrisul are mare putere în 31 august, deoarece dacă faceți acest inventar (unul plin de recunoștință) veți atrage în realitatea voastră și mai multe motive pentru care să spuneți MULȚUMESC. A fost o lună, o vară interesantă pentru noi toți, sunt convins. Uneori provocatoare, alteori încântătoare însă ceea ce contează este că noi trăim momentul ACUM și locul AICI, iar trecutul doar ne ajută să ne elevăm. Scrieți motivele voastre de recunoștință și bucurați-vă de tot ceea ce ați creat.

De fiecare dată când ajung să vorbesc cu oameni care nu au încredere în ei, facem împreună o incursiune în viața lor pentru a vedea cât de multe lucruri spectaculoase au creat, însă pentru că mereu erau nemulțumiți și voiau mai mult, mai mult, mai mult (într-un mod bolnăvicios) au uitat să mai facă o pauză, să privească și să accepte că au făcut lucruri mărețe, iar după această conștientizare să se bucure. Așadar, dragi prieteni BUCURAȚI-VĂ pentru tot ce ați experimentat în această lună.

Luați o pauză, măcar de o oră de la ziua voastră, de la cotidian și fiți cu voi. Acordați-vă atenție și concentrați-vă pe recunoștință și bucurie. Doar așa vă puteți încărca bateriile pentru o nouă lună minunată. Așadar, respirați, relaxați-vă, mulțumiți și fiți bucurie.

Urmează o perioadă în care vom culege roadele a ceea ce am cules, urmează o perioadă abundentă (atât ca natură exterioară cât și interioară) deci e bine să fim pregătiți. Încărcați-vă bateriile. Așa să fie!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments