Înainte de a primi minunatele mesaje pentru ziua de marți, vă invit să inspirați profund și să expirați. Odată cu această expirație eliberați-vă de orice stare, gând, emoție care vă apasă sau pe care o purtați după voi. Eliberați-vă de tot ceea ce este nefolositor pentru ființa voastră măreață. Să repetăm acest exercițiu: inspir adânc – expir profund. Minunat!

Am simțit nevoia să facem această eliberare deoarece suntem în ultimele zile ale lunii și, mai mult de atât, trecem printr-o mulțime de schimbări, atât pe plan personal cât și pe plan exterior (profesional, relațional etc). Îmi doresc ca aceste mesaje să aducă vindecare tuturor celor care ajung să le citească. Aceste schimbări ne pot obosi și este nevoie să le eliberăm, cu atât mai mult cu cât le-am luat asupra noastră și pe ale altora. Să mai repetăm acest exercițiu vindecător: inspir adânc – expir profund. Deschideți-vă mintea și inima și primiți aceste mesaje, lăsați-le să vă vindece și nu vă temeți. Voi sunteți creatorii realității voastre, iar aceste gânduri sunt o linie de potențial pe care puteți alege dacă vă manifestați sau nu. Aveți liber arbitru. Așa să fie!

Primul mesaj al zilei ne îndeamnă să avem mai multă încredere în ceea ce facem. Să nu ne ascundem și nici să „nu dăm înapoi” de la ceea ce credem. Este important să știți că doar ceea ce trăiți voi, pe propria piele, este adevăr. Restul este o iluzie sau o filosofie până nu o puneți în practică. Așa că, dacă vă simțiți puși la zid sau că cineva vă cere explicații, inspirați-expirați și spuneți cu inima deschisă care este adevărul vostru. Nu obligați pe nimeni să creadă ceea ce voi susțineți, cum nimeni nu vă poate obliga pe voi. O afirmație care vă poate ajuta să vă armonizați cu cei din exterior este: Eu sunt dintotdeauna în armonie cu… Fiți convinși de ceea ce spuneți. Nu emiteți păreri pe care nu le-ați experimentat. Iată, e un mesaj foarte direct: înainte de a vorbi despre ceva, fă acel ceva. În acel moment devii credibil. Nu spui doar o teorie frumoasă, ci ai deja o experiență în spate.

Fiți creativi și învățați să lucrați în echipă. Când mă gândesc la lucrul în echipă, pe lângă sensul clar al expresiei, mă gândesc și la a accepta părerile și experiențele altora. Fiecare a trăit o anumită experiență pe care poate noi nu, și atunci putem măcar asculta ce are de zis. Mai mult de atât, nu vă încăpățânați să faceți voi toată treaba, mai ales atunci când știți că nu se poate – vă veți suprasolicita, obosi și în final, nu veți mai da randament. Implicați oamenii din jurul vostru în tot ce faceți. Fiți deschiși spre a învăța, spre a experimenta lucruri noi și viața voastră se va umple de bucurie. Așa să fie! Fiți activi, prezenți în tot ce faceți pentru ca lucrurile să fie făcute bine și cu eficiență maximă. Atunci când atenția ta este concentrată într-un singur loc, totul decurge de la Sine, în siguranță și cu adevărat eficient.

Unii dintre voi încă mai au de vindecat trecutul. Anumite persoane pot reveni în viața voastră pentru că e momentul să le iertați cu adevărat și să eliberați energia blocată în trecut. Formula magică de iertare funcționează de minune în astfel de situații. Închideți ochii. Inspirați adânc – expirați profund. Vizualizați în fața voastră persoana pe care doriți să o iertați. Priviți-o în ochi și spuneți: IARTĂ-MĂ! TE IERT! TE IUBESC! MULȚUMESC! După acest moment, luați persoana în brațe. Puteți repeta acest exercițiu de câteva ori pentru fiecare om în parte. Eliberați-vă de resentimente, de partea emoțional-distructivă a trecutului și înlocuiți acele răni cu înțelepciune:

  1. Ce am avut de învățat din această experiență?
  2. Cu ce din mine am atras această persoană în viața mea?

Orice lucru nou început are nevoie de implicarea voastră (inclusiv cele de natură emoțională și spirituală). Așa că, lucrați, practicați, repetați, exersați. Nu vă opriți după două zile sau două repetări. Acesta este un semn care face diferența între a vrea cu adevărat sau a nu vrea cu adevărat. Voi pe ce palier vă situați? Continuați cu încredere. Sunteți pe drumul cel  bun.

 

Renunțați la teamă. Înlocuiți teama cu credința. Veți reuși să faceți tot ceea ce vă propuneți. Nu mai amânați. Ascultați-vă ghidarea interioară și totul va fi magnific. Așa să fie! Fiți binecuvântați!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments