Am decis ca mesajele pentru 22 august să aibă legătură cu vindecarea emoțională, cu eliberarea și cu reîncărcarea cu noi stări benefice ființei magnifice care suntem. Pentru a te elibera și vindeca este nevoie să vrei, să cauți cunoaștere, deoarece cunoașterea abolește ignoranța. Fără să știm cum și mai ales că se poate schimba ceva dacă noi vrem asta, ne este mai greu și ajungem să fim niște victime.

A sosit momentul să vă acceptați imperfecțiunile. Pentru a te vindeca, pentru a fi în armonie cu cei din jur și pentru a putea crea, este nevoie ca tu să fii sincer cu tine. Indiferent de activitatea pe care o ai, fără sinceritate cu tine nu poți înainta, ajungi mai devreme sau mai târziu să ratezi sau să renunți. Care sunt lucrurile pe care le consideri imperfecte la tine? Privește-te în oglindă și spuneți: Iartă-mă! Te iert! Te iubesc! Mulțumesc! Privește ce nu iubești la tine și binecuvântează: te binecuvântez cu iubirea Dumnezeului meu interior și îți mulțumesc pentru că ești; mă eliberez de orice resentiment și conștientizez faptul că ești parte din mine și am nevoie de tine pentru a evolua, iar pentru că ai fost alături de mine până acum îți mulțumesc.

            Admirați-vă. Învățați să aveți grijă de trupul vostru, pentru că el este templul spiritului. Hidratați-vă corespunzător. Există o conexiune între minte și trup, așa că orice gând distructiv care provoacă neplăcere, duce la stres, iar stresul este o stare nocivă corpului. Care este relația voastră cu trupul vostru? Meditați la această întrebare. Sunteți în armonie ori „luptați?”

Un alt lucru de care aveți nevoie să vă eliberați este panica. Această stare este dată de gândurile pe care le aveți. Iar gândurile acestea se nasc din anticiparea viitorului sau retrăirea iluzorie a trecutului. TREZEȘTE-TE! STOP! Trăiește clipa. Trăiește în prezent. Nu ai nevoie de medicamente pentru a face asta. De ce te îngrijorezi? De ce permiți gândurilor distructive să pună stăpânire pe tine? Este nevoie ca ele să fie schimbate. Știu, poate fi foarte greu, motivul este că ne cere atenție totală, responsabilitate. Ei bine, aveți de ales: vă concentrați pe interior sau vă concentrați pe exterior. Alegerea este a voastră și rezultatele vor fi pe măsură.

Iată câteva afirmații ce vă pot fi de folos:

  1. Eu sunt dintotdeauna în siguranță!
  2. Eu sunt dintotdeauna în prezent!
  3. Eu sunt dintotdeauna liniște și pace interioară!
  4. Eu sunt dintotdeauna conectat la Sinele meu Divin!
  5. Eu sunt dintotdeauna ghidat de Sinele meu Divin!

Exprimați-vă sentimentele. Nu mai țineți totul pentru voi. Eliberați emoțiile distructive, stați față în față cu ele din poziția de Observator și ele se vor diminua. Pentru a intra în poziția de Observator este suficient să vă puneți următoarele întrebări:

  1. Ce gândesc eu acum?
  2. Ce simt eu acum?
 

Din nou, necesită atenția și interesul vostru. Cine vrea, poate. Cine nu vrea, găsește scuze. Ambele sunt alegeri. Ambele sunt drumuri pe care puteți merge. Mult succes!

 

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments