Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

Există anumite momente în care căutăm, mai mult ca de obicei, să aflăm răspunsuri la întrebările noastre. Acesta este mesajul pe care eu l-am primit și acesta este motivul pentru care vă ofer aceste ghidări. Îmi doresc ca aceste articole să ajungă la toți oamenii care au nevoie de ele. Nu sunt o formă de previziune, prezicere a ceea ce urmează să se întâmple, ci mai degrabă o invitație la meditație, la autocunoaștere, introspecție. Scopul meu este vindecarea. Fie ca toate mesajele pe care Dumnezeu vrea să ni le transmită să ajungă la voi în forma cea mai benefică evoluției voastre. Cereți chiar voi ghidarea lui Dumnezeu în fiecare moment al zilei și veți primi negreșit răspunsuri. Meditați la următoarele mesaje și luați din ele esența cu care voi rezonați. Vă reamintesc că practica este cea mai importantă în procesul de vindecare, așa că puneți în aplicare tot ce primiți din aceste mesaje, pentru că nu întâmplător au ajuns acum și aici la voi. Să ne fie de folos!

Primul mesaj la care vă invit să medităm în 2 decembrie este: blândețea. Suntem deoseori foarte duri și critici cu noi înșine și ne penalizăm cu gânduri și cuvinte dureroase pentru orice greșeală pe care o facem. Același lucru îl facem și cu oamenii din viața noastră. Spunem cuvinte pe care mai târziu le regretăm, însă uneori este mult prea târziu și rana s-a produs. Tocmai de aceea, vă invit să fiți în 2 decembrie blânzi cu voi și cu toți oamenii care vă ies în cale. Treceți prin filtrul rațiunii și al inimii tot ceea ce trăiți. A fi dur cu tine nu înseamnă că vei fi mai bun, ci că e posibil să pierzi încrederea în tine și nu e deloc ușor să o recâștigi. Căutați să vedeți care sunt motivele pentru care sunteți atât de critici și de cine vă aduce aminte acest comportament? Să fie mama, să fie tata? Orice răspuns vă vine în minte este cel corect. La el aveți de lucrat. Asta înseamnă că nu întotdeauna este despre voi, ci despre trecutul vostru – în special copilăria voastră. Astfel, vă invit să iertați. Este un proces, iar dacă vă doriți – veți reuși. Dacă încă nu știți cum, cereți ghidare lui Dumnezeu. De reținut este că e nevoie să fim blânzi cu noi, mai ales în această perioadă în care se petrec multe schimbări în diverse arii ale vieții noastre.

Al doilea mesaj ne vorbește despre vindecare. Vindecarea este un rezultat al unui tratament, să spunem așa. Deci este nevoie să facem ceva pentru a ne aduce vindecarea în viața noastră. Primul pas, iată, este blândețea, urmată de iertare. Dumnezeu are această putere magnifică de vindecare a orice este cu neputință oamenilor, inclusiv a unor inimi rănite, împietrite. Așa că cereți din nou ajutor lui Dumnezeu. În momentul în care eu am început să fac asta constant și să accept ideea că nu sunt singur, ci din contră, tot golul interior s-a umplut. Același lucru se poate întâmpla cu fiecare dintre voi. Pentru mine începutul a fost când am citit prima oară Biblia și am înțeles de ce ea este cea mai bună carte de dezvoltare personală pe care o putem avea. Am înțeles rolul lui Dumnezeu și am înțeles mai cu seamă că vindecarea este posibilă la orice vârstă, indiferent de boala fizică sau emoțională pe care o avem. Așadar, mergeți cu încredere înspre Divin și veți găsi cu siguranță alinarea de care aveți atât de mare nevoie. Oamenii nu ne pot oferi, din păcate sau din fericire, atât de multă alinare pe care ne poate oferi Dumnezeu. Vindecați-vă sufletul, inima. Începeți prin a fi blânzi cu voi, încetați să vă mai criticați – iar asta nu înseamnă că e nevoie să vă acceptați toate greșelile – nu, înseamnă să nu mai puneți sare pe o rană deschisă. Iar acolo unde nu mai știți rațional cum sau ce să faceți, chemați ajutoare Divine! Ele vor veni, cu siguranță!

Al treilea și ultimul mesaj la care vă invit să medităm în 2 decembrie este fericirea. Și nu orice fel de fericire, ci fericirea născută din decizia ta. Altfel spus: alege să fii fericit în acest moment. Nu mai amâna, nu mai spune că mâine, că luni, că din ianuarie vei face modificarile necesare vieții tale pentru a fi fericit. Dumnezeu te vrea acum fericit! În acest moment. Este nevoie să decizi și să afirmi cu tărie: VREAU SĂ FIU FERICIT! Și porțile Raiului se vor deschide pentru tine, așa cum se deschid pentru atât de mulți oameni. Nu vedem aceste binecuvântări? Pai unde ne uităm? Spre ele sau spre ce am pierdut, spre ce lăsăm în urmă. Există atât de multe mesaje în Biblie care spun să nu te mai uiți înapoi (în trecut – metaforic) pentru că atunci nu mai ești demn (nu îți mai dai voie să fii) pentru a te bucura de Împărăție. Asta înseamnă că a fi mereu concentrat pe ce ai fost, eventual criticându-te, nu va rezolva absolut deloc problema ta. Din contră, o va acutiza, te va scurge de energie și viața ta va fi un trecut continuu. Iar tu nu vrei asta, nu? Atunci DECIDE! Alegerea este întotdeauna a ta, nu pot mânca în locul tău și să te saturi. Meditează la asta: ce mă face fericit? de ce nu sunt fericit în momentul de față (care sunt motivele exacte)? Apoi mergi cu ele la Dumnezeu și cere să te ajute să înțelegi și să vezi răspunsuri pentru fiecare întrebare.

Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

În final vă ofer și un verset la care să meditați peste zi: „Adevărat, adevărat vă spun că orice veți cere de la Tatăl meu în Numele Meu, vă va da. Până acum, n-ați cerut nimic în Numele Meu; cereți și veți primi, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.” (Ioan 16:23-24) Iată cât este de încurajator și iată cum vi se oferă o soluție concretă de a obține ajutor. Cine are urechi, să audă, cine are ochi, să vadă!

Fiți binecuvântați!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

Comments

comments