Vă invit să puneți mâna dreaptă pe abdomen și mâna stângă pe inimă. După asta, inspirați adânc, abdominal și țineți aerul 4 secunde. Expirați profund timp. Acest exercițiu scurt (repetat în serii de câte 3) este o formă extrem de rapidă și simplă de detoxificare.

Lăsați energiile distructive, stagnante să iasă, să fie eliminate și încărcați-vă cu o energie nouă, vindecătoare, curată, purificatoare. Pentru că e atât de frumos să respiri conștient, să simți cum intră viața în tine, haideți să mai repetăm o dată exercițiul. Magic!

Primul mesaj al acestei perioadă este: spune adevărul. Este un mesaj puternic ce s-a mai repetat de-a lungul ultimelor două săptămâni, semn că este cu adevărat ceva măreț pentru ființa noastră. A spus ceea ce simți, ce gândești (acordând atenție tonului, cuvintelor) este și asta o metodă minunată de detox.

Fiți onești, eliberați-vă de nevoia de a minți sau de a fi nesinceri cu voi. Rețineți: sunteți omul alături de care veți trăi cea mai lungă poveste de dragoste. Faceți din această poveste să fie una magică, nu doar una plină de momente de vindecat.

Astfel, fiți voi, spuneți ceea ce gândiți – exprimați care este adevărul vostru și în aceeași măsură acceptați și adevărul celorlalți.

Ai găsit ceea ce căutai. Acest articol poate fi un răspuns la cererea cuiva, la rugăciunile cuiva. Mai mult de atât, acordați atenție tuturor mesajelor pentru că puteți regăsi ceva care să vă fie de folos pe viitor.

Totuși, un alt mesaj ne vorbește de faptul că vom găsi ceea ce căutăm, iar asta mă duce imediat cu gândul la: „cere și ți se va da, bate și ți se va deschide, caută și vei găsi.” Foarte interesant! Comun la toate aceste 3 stări este faptul că noi am făcut primul pas: am cerut, am bătut și am căutat. Deci, tot ceea ce veți căuta (vă veți implica activ) veți găsi, așa că bucurați-vă și treceți la treabă, nu mai amânați.

Amânarea e un semn că încă nu vă doriți acel lucru.

Rugăciunea este foarte importantă în această perioadă și fie că este în forma ei „clasică”, fie sub formă de afirmație ea funcționează. Iată din nou ni se subliniază mesajul cere, mulțumește pentru că ai deja (comportă-te ca și cum ai deja) și vei primi tot ce ceri (și accepți, nu încalci liberul arbitru sau demnitatea altcuiva).

Angajați-vă într-o legătură cu voi, cu Divinitatea. Împărtășiți gândurile pe care le aveți cu Dumnezeu și cereți răspunsuri. Eu am cerut și am primit chiar la minute distanță. Experimentați.

Un alt minunat mesaj este: ești în siguranță. A se înțelege din asta și faptul că nu suntem singuri niciodată, nu are de ce să ne fie frică de singurătate pentru DUMNEZEU NU NE PĂRĂSEȘTE NICIODATĂ. Întărim ideea că rugăciunea va aduce răspunsuri pentru voi. Deschideți-vă doar mintea, inima și brațele înspre Univers. Și repetați. Rugați-vă și repetați asta mai des. Și afirmațiile au nevoie de 21-29 de zile, scris de 21 de ori pe zi pentru a crea o rețea neuronală, deci merită să repetăm și rugăciunea zi de zi, pentru bucuria vieții.

 

Cu cât faci mai des un lucru, cu atât îl stăpânești mai bine. Așadar, din nou: să trecem la treabă. Ultimul mesaj este pentru aceia care sunt obosiți și au nevoie să se odihnească mai mult. Corpul le-a dat semnale și au nevoie să le respecte. Odihniți-vă, faceți ce va place și foarte important, fiți măcar câteva zeci de minute, voi cu voi. Așa să fie!
Vă doresc mult succes și o lună pe măsura implicării voastre! Așa să fie!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments