În 17 august vă invit să lucrăm cu acceptare. Există două lucruri majore pe care e nevoie ca fiecare să le acceptăm:

  1. Lucrurile pe care nu le mai putem schimba;
  2. Lucrurile pe care le putem schimba.

            Vedeți voi, acceptarea este un elixir – al vieții și al materializării. Orice vă doriți poate deveni realitate dacă și numai dacă voi acceptați că este posibil să aveți așa ceva. Degeaba spuneți că vă doriți Luna dacă voi nu credeți că o puteți avea. Degeaba doriți bani dacă aveți o mulțime de credințe false ce vă alimentează programul blocant împotriva lor. Așa este practic cu orice. Pentru a materializa este nevoie de acceptare. Tot ceea ce acceptați poate deveni realitatea voastră.

            Așadar, care sunt lucrurile la care încă mai aveți nevoie să lucrați cu acceptare? Ce nu se materializează în viața voastră? Credeți că puteți face asta sau aveți credințe false pe margine care vă țin în loc? Fiți foarte sinceri cu voi. Răspundeți-vă la întrebarea: accept eu că acest lucru este posibil? Dacă da, se va materializa prin acțiunea voastră într-acolo. Dacă nu, aflați care sunt gândurile care vă spun că nu se poate. De ce nu se poate?

            Meditați la cuvântul acceptare și veți primi un mesager – gând, om sau eveniment – care să vă ajute să înțelegeți mai bine. Rețineți faptul că voi sunteți creatorii realității voastre. Până acum ați făcut acest lucru inconștient, prin gând, vorbă, faptă, emoție. Acum faceți totul conștient. Ingredientul-cheie: acceptarea.

            Acceptați faptul că anumite relații s-au încheiat, parteneriate, prieteni etc. Dați-vă voie să mergeți mai departe, să evoluați. Ieri am postat un text magnific, îl postez aici pentru a înțelege că anumite relații eșuate nu sunt rele sau bune, ci sunt niște experiențe din care ați învățat. Iată textul: „Oare există răul în lume? Ai avut foarte multe zile rele și foarte mult nenoroc. Ce să zicem despre asta? Ei, bine, o experiență o merită pe alta. Dacă ai o singură experiență proastă pe care o JUDECI ca fiind proastă, atunci o să te gândești toată ziua la ea și ea va merita încă una, o să mai primești încă una și asta o să merite încă vreo două sau trei. (…) Să începem să ne gândim la rău nu ca la ceva rău, ci ca la o experiență și poate am avut atâtea zile „nenorocoase” câte ne-au trebuit să ne schimbăm gândirea și să avem o zi diferită.” Vă invit să meditați la ce judecăm că e rău și ce se întâmplă după.

            Vă spuneam că este foarte important să fiți sinceri cu voi. Doar așa puteți vedea dacă are sau nu sens să vă gândiți că vă doriți ceva. Întrebați-vă: vreau eu cu adevarat să fac asta? Și răspunsurile reale pot fi de două tipuri: DA sau NU. Orice răspuns de genul „da, dar…”, „nu, dar…” este un răspuns venit din personalitate și nu este cel căutat.

            Atunci când ești sincer cu tine, renunți la măști nimic nu te mai poate opri în loc. Acționați din acceptare întru acceptare și materializare. Renunțați să mai luptați. Cu cine faceți asta? Cu voi de cele mai multe ori. Noi suntem cel mai mare dușman al nostru și astfel atragem în realitatea noastră fel și fel de oameni și evenimente care să ne confirme ceea ce credeam despre noi.

            Orice ar fi, există o șansă dacă se încadrează în lucrurile pe care le putem schimba. Este nevoie doar să acționăm la nivel mental, pentru că întotdeauna corpul urmează mintea. Corpul, mintea nu este inamicul vostru cu care să luptați, decât dacă îl transformați în așa ceva.

            Lasă trecutul în urmă. Cam la asta se referă întregul mesaj de astăzi. Să ne eliberăm de oamenii cu care nu mai rezonăm și să acceptăm faptul că atât a fost să fie, luăm învățătura și mergem mai departe. Eliberați-vă de credințele false. Orice vă este permis atât timp cât nu treceți peste demnitatea și liberul arbitru al cuiva. Nu vă temeți. Reveniți la control în viața voastră, la cârma ei și avansați. Aveți toate motivele din lume să o faceți. Mult succes!  

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments