Ziua de marți este una dintre acele zile în care avem nevoie de a fi cu picioarele pe pământ – acesta este un mesaj pentru cei care în ultima vreme s-au întrebat dacă ceea ce ei gândesc este sau nu o iluzie, dacă merită să continue să se gândească sau ar fi timpul să nu mai piardă energia așteptând. Avem nevoie să fim mai practici și în același timp să ne trezim din letargie.

Pentru cei care au nevoie de mai multă energie, din nou natura este extrem de folositoare, dornică și plină de vindecare – plimbați-vă, inspirați aer proaspăt, mergeți cu picioarele prin apă, cu picioarele desculțe pentru a vă conecta cu pământul, pentru a primi energie creatoare, Divină.

Creați-vă ziua! Este momentul să ieșiți din anumite tipare repetitive, din victimizare și a sosit timpul să conștientizați faptul că voi sunteți cei care puteți face o schimbare în viața voastră dacă vă doriți acest lucru. Cum ați vrea să arate ziua voastră? Întrebați-vă acest lucru în prima clipă în care vă treziți, apoi spuneți cu voce tare, rar și cu convingere cum ați vrea să fie ziua asta. Poate fi o zi magnifică – pentru că o creați conștient sau poate fi o zi normală – născută din ziua precendentă. Voi aveți putere de decizie. Voi sunteți observatorul vieții voastre și întotdeauna totul se întâmplă conform intenției observatorului! Așa să fie!

Acceptați să ieșiți din monotonie – poate chiar o plimbare pe afară e ceea ce vă lipsea. Acceptați schimbarea! Schimbarea apare atunci când gândim superior felului în care ne simțim – așa că haideți să gândim superior, haideți să ne regăsim puterea interioară. Natura este magnificul profesor care ne spune că după orice sfârșit vine un nou început. După întuneric vine lumină. Așadar, învățați, contemplați natura.

Atunci când îți creezi ziua, totul e conform inteției tale, când nu, ești supus energiilor din jur. Oricând te poți ridica. Schimbă ceea ce nu îți mai place. Te temi? De ce? Tu ești cel mai mare dușamn al tău. Alege să-ți devii prieten. Așa să fie!

Ai îngăduință față de tine, de limitele tale. Nu te supăra pe tine pentru ce-a fost. Din trecut ia lecția și trăiește prezentul, pentru că doar așa poți crea o viață minunată. Atunci când ești de partea ta, când ești bun și blând cu tine, ai devenit prietenul tău și poți crea orice. Nu uita faptul că cea mai lungă relație o ai cu tine. Iubește-te! Fii recunoscător! Ce-i cu atâtă nemulțumire? De ce te critici mereu, de ce te cerți tu pe tine? Greșești? Fiecare o facem. Poți face ceva? Întotdeauna! Creează-ți ziua, momentul, viața! Atunci când o creezi și o susții cu voință și credință, totul se va transforma în experiență. Greșelile nu vor mai fi ceva care te vor face să suferi, ci o doză de înțelepciune. Mulțumește!

 

Odată ce vrei, totul se poate. 15 august poate fi pentru tine o zi a unui nou început. O nouă minte. O nouă modalitate de a-ți începe ziua. Orice are legătură cu NOU. Idei noi, gânduri noi sau concluzii clare la care ai ajuns după ce ai petrecut timp afară, departe de agitație și de energiile stagnante sau de joasă frecvență. Nu e nevoie să lupți. Cu cât lupți mai mult, cu atât dai mai multă putere celui cu care lupți. Creează! Creează-te!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments