Indiferent de situația pe care o traversezi în 12 septembrie, este important să vezi tabloul general, să ai o perspectivă „corectă” asupra lucrurilor. În acest sens, dă-te cu un pas în spate. Inspiră și expiră și repetă această afirmație: EU SUNT DINTOTDEAUNA OBSERVATOR. Și lasă judecățile, gândurile limitative să treacă. Apoi continuă cu EU SUNT DINTOTDEAUNA MINTEA NELIMITATĂ A LUI DUMNEZEU în așa fel încât să descarci din Câmpul Cuantic toate informațiile de care cu adevărat ai nevoie pentru a putea răspunde eficient situației în care ești.

Cu cât ești mai mult observator cu atât ești mai puțin implicat în emoții și automat în credințe false (nu pot, nu știu, nu am, nu sunt în stare, e greu etc). Dă-ți voie să fii geniu în manifestare, inspirație divină, intuiția. Practic conectează-te la DUMNEZEU. Reține: Dumnezeu este omnipotent, omniprezent și omniscient. Dă-ți voie să fii la fel. Mergi cu un pas în spate pentru a vedea lucrurile așa cum sunt, nu cum le interpretezi din punct de vedere emoțional. Așa să fie!

Acceptă ghidarea Divină. Pentru asta e nevoie de puțină liniște în minte. Dacă ești atașat de rezultat vei emite suplimentar fel și fel de judecăți, vei crea un scenariu. Acesta poate să fie respectat de Univers, poate să nu fie. Totul depinde din ce poziție e făcut: din cea de Creator conștient al realității sau din frică.

Cere și ți se va da! Bate și ți se va deschide! Acționează! Apoi fă liniște! Ascultă răspunsul care vibrează din toți porii tăi. Mesajele interiorului sunt de două feluri: clare și mai puțin clare. Cele clare vin de la Dumnezeu și sunt 2: DA sau nu; Cele mai puțin clare vin de la personalitate și au felurite justificări. Când apar spune STOP și repetă-ți: EU SUNT DINTOTDEAUNA MINTEA NELIMITATĂ A LUI DUMNEZEU.

Fii creativ și acceptă creativitate din partea Universului. Viața este un joc. De multe ori vrem să trișăm, însă: DE SUS LUCRURILE SE VĂD ÎNTOTDEAUNA ALTFEL. Mai mult de atât, vă mințiți pe voi și ce emiteți, primiți. Dacă tot creezi (realitatea) ai încredere în ceea ce creezi. Elimină ÎNDOIALA. Îndoiala este semnalul că nu vrei cu adevărat, iar când te îndoiești te dai mulți pași în spate (involuezi). Meditează la întrebarea: MĂ ÎNDOIESC EU DE CEEA CE CREEZ? Este o altă fațetă a întrebării: VREAU EU CU ADEVĂRAT ACEST LUCRU?

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments