În această zi minunată este nevoie de câteva curățări. Acestea pot începe de la nivel mental, emoțional, spiritual și pot ajunge chiar la curățare în jurul nostru. Atunci când ești prins, când nu știi exact ce să faci mai departe, este nevoie să spui STOP, să te dai un pas în spate și să ieși din emoție. Altfel spus, să faci curat în mintea ta.

Există o mulțime de gânduri-parazite sau credințe false și limitative care ne țin pe loc și ne scurg de energii. E nevoie să facem curat printre ele cu multă încredere. Eliberarea de astfel de idei nu este o chestiune „magică”, ci una care se realizează cu determinare și implicare. Așa cum faci curat în camera în care stai pentru că vrei să fii în siguranță și să te bucuri de frumos, așa este nevoie să facem și în ceea ce privește mintea noastră și partea emoțională a ființei.

Odată cu acestă curățare, vine și abundența. Vezi lucrurile altfel, din perspective noi și diverse. Emoțiile și limitările nu mai sunt o piedică, iar tu devii liber să experimentezi și să te bucuri. Așadar, merită. Recomand de asemenea natura pentru curățare, meditațiile, curățările chakrelor și cel mai important: liniștea dublată de nonjudicativitate.

Lipsa armoniei și a curățeniei (a echilibrului minte-trup-spirit) duce la fel și fel de blocaje. Este ca și cum un văl ți s-ar pune pe ochi și nu ți-ar mai da voie să vezi lucrurile clar. Îndepărtează acest văl. Dorește-ți să fii sincer cu tine – atunci când se întâmplă acest lucru, nimeni și nimic nu îți mai poate sta în cale. Renunțarea la mască este cea mai ușoară modalitate de a te curăța și a trăi viața pe care cu adevărat ți-o dorești.

Privește adevărul, caută-l pentru că el a fost și va rămâne mereu parte integrantă din tine. Iar atunci când îl găsești (adevărul este întotdeauna personal) bucură-te și manifestă-te întru materializarea sa. Măștile consumă foarte multă energie. Dă-ți voie să fii cine ești cu adevărat – Dumnezeul care ești. Renunță la teamă. Oamenii te vor iubi când începi tu să te iubești pentru că exteriorul este oglinda interiorului.

Privește-ți viața prin ochii iubirii. Privește-te așa cum te vede Dumnezeu – o ființă măreață. Fă alegeri din suflet, nu pentru a alimenta masca. Acesta este modul cel mai simplu de a trăi o viață minunată – fii TU.

Fii dispus să te ierți și să ierți. A ierta nu înseamnă a uita. Văd des replica asta: iert, dar nu uit. Nu doar că acel „dar” anulează tot ce e în fața lui, însă e ciudată alăturarea a două idei: iertare și uitare. Cine spune că trebuie să uiți ceva? De ce să uiți? Trecutul tău este bagajul tău – e înțelepciunea pe care o obții din tot ce faci, din tot ce ești. Ce legătură are iertatul și uitatul? Niciuna. Ierți pentru că te eliberează și te vindecă. Iar de uitat, nu ai de ce să uiți. În momentul în care ierți cu adevărat, acea experiență devine o lecție, o înțelepciune, ce nu are nevoie să fie uitată. Doar cei care nu vor să ierte cu adevărat au astfel de replici în bagaj. Aceste replici nu vor face atceva decât să ofere mai multă putere dezordinii.  Asta vă doriți?

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments