Bine ai venit, toamnă! Vă doresc tuturor să aveți parte de o lună fantastică în care să fiți bucuroși, armonioși, plini de iubire și de credință. Fiți voință, geniu și inspirație Divină în manifestare. Să aveți o lună prosperă în care să materializați tot ceea ce vă doriți.

Dacă tot vorbeam de materializări, din câte știu, orice contract semnat e nevoie să fie respectat. Ieri vă ceream să pregătiți o foaie albă pe care urma să scriem împreună ceva. Acum a sosit momentul. Luați hârtia și pe prima parte scrieți: AUGUST ÎȚI MULȚUMESC și notați 5 motive pentru care spuneți mulțumesc acestei luni – ce ați materializat, ce ați simțit, ce ați trăit etc.  Pe a doua parte a foii scrieți SEPTEMBRIE ÎȚI MULȚUMESC și notați tot ceea ce doriți să manifestați în această lună; orice vă este permis cu câteva condiții:

  1. Să intre în aria voastră de acceptare – nu cereți ce nu credeți că puteți obține, în schimb vedeți ce credințe vă spun că nu se poate;
  2. Să respecte liberul arbitru al celor din jur – nu cereți ca X să vă iubească, șeful să vă mărească EL salariul etc;
  3. Să respecte demnitatea oricărui om – nu puteți pe alții în poziții de victimă sau salvator pentru „binele” vostru;

Imaginați-vă această listă ca aceea a lui Moș Crăciun și scrieți tot ce vreți voi să manifestați. După această operațiune semnați-vă în josul paginii. În acest fel ați semnat un contract cu Universul că așa va fi. Păstrați acea foaie, însă nu neapărat la vedere (detașați-vă) și continuați-vă luna în acord cu ceea ce ați scris acolo. Pentru cei care în prezent nu lucrează cu nicio afirmație pot crea o afirmație din acea lista răspunzând cu un cuvânt la următoarea întrebare: Dacă aș avea tot ce am scris pe acea lista, cum ar fi viața mea/cum aș fi eu? Răspunsurile pot fi: împlinire, bogăție, bucurie, fericire, sănătate, recunoștință etc. Iar afirmația va fi: Eu sunt dintotdeauna cuvântul la care ați ajuns. Vă recomand de asemenea ca la final, înainte de semnătură să scrieți: LUNA ACEASTA ALEG SĂ EXPERIMENTEZ…(și scrieți o anumită stare: bucurie, pace, fericire, iubire, armonie etc). Mult succes!

Primul mesaj al lunii septembrie este exact acesta: scrie. Deci e o idee bună să ne creăm, planificăm luna. Este o activitate ce poate fi făcută sub formă de joc, nu cu așteptări, ci cu inima ușoară că dacă ați respectat cele 3 „reguli” Sinele, Universul vor aduce în realitatea voastră oportunitățile necesare pentru ca voi să manifestați ceea ce ați scris. E important să fiți prezenți, pentru că zilnic trec pe lângă noi zeci de oportunități. Un exemplu simplu: mergem și venim de fiecare dată pe același drum înspre/dinspre locul de muncă. Ieșiți din zona voastră de confort, ascultați-vă intuiția, Sinele și lucrurile vor fi minunate. Așa să fie!

Următorul mesaj vorbește despre încredere. Și are desigur legătură cu lista noastră deoarece ea poate fi susținută doar de încredere. De aceea am spus să scrieți doar ce intră în aria voastră de acceptare (astfel încât voi să aveți încredere că se poate așa ceva, că puteți trăi o astfel de experiență). De asemenea, este un mesaj general că această lună este una minunată, că noi putem trăi o toamnă așa cum ne-o gândim, planificăm. Aveți deci încredere în voi. Sunteți creatori!

În 1 septembrie alegeți să manifestați pacea. Fiți relaxați, odihniți-vă, bucurați-vă. Este un mesaj care vine în completarea mesajului cu încrederea. Atunci când știi, când ai credință totul se va întâmpla de la Sine, iar tu simți o stare pace. Am trăit și eu, cum sunt convins că ați trăit și eu, momente în care mi-am dorit ceva și dacă mi-am dorit cu adevărat am simțit o stare de pace (era armonie între minte și inimă, între Sine și ego) și acel lucru a venit în viața mea natural, parcă de la Sine; am simțit și opusul, iar acelea nu le-am manifestat în viața mea pentru că veneau din ego, din teamă, pentru alții etc. Așadar, alegeți pacea!

Acționați! Cu multă încredere. Iată că totul vine în sprijinul nostru: acționează, treci la treabă și nu mai amâna. Orice amânare se traduce simplu: momentan nu vrei cu adevărat.  Iar ultimul mesaj este libertate, asemănător cu cel de care discutam la ora 11, așa că vă voi atașa un mic extras de acolo: „Fii liber. Oferă libertate. E un mesaj atât de frumos încât cuvintele sunt prea puține pentru a descrie, așa că doar voi repeta: FII LIBER – OFERĂ LIBERTATE. Pune mâna dreaptă pe inimă și repetă: FII LIBER – OFERĂ LIBERTATE. Ce simți? Exact ce înțeles primești tu pentru această expresie, exact asta meriți să experimentezi. Așa să fie!”

Vă doresc mult succes și o lună pe măsura implicării voastre! Așa să fie!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments