Afirmația cu care vă invit să începeți ziua este: „VIAȚA MEA ESTE O OGLINDĂ – Oamenii din viața mea îmi sunt adevărate oglinzi. Aceștia îmi oferă ocazia de a mă schimba și evolua.”

            Nu doar oamenii ne sunt oglinzi, ci exact VIAȚA, așa cum spune și afirmația – toate evenimentele ne arată ceea ce conținem în interior. Observarea este singura modalitate (cred) prin care putem schimba ceva în viața noastră. Prezența ne face ca atunci când ceva nu merge conform cu ceea ce noi ne dorim să ne întrebăm: de ce? cu ce din mine am adus asta în viața mea? De aici robinetul se deschide și puteți afla informații dintre cele mai interesante. Schimbarea se poate face cu ajutorul unei afirmații. Testați, nu mă credeți pe cuvânt.

Unul dintre mesajele zilei ne îndeamnă să fim sinceri cu noi și cu cei din jur. Să nu recurgem la măști, oricât de tentați am fi să facem asta. Întreare retorică: are vreun sens? ajută concret cu ceva? Eu cred că NU. Și atunci de ce ne-am ascunde, de ce am minți? Aștia suntem, așa gândim, asta ne dorim de la viața. Fiți sinceri cu voi, iar atunci când sunteți sinceri cu voi, veți simți nevoia de a vă elibera și implicit de a fi sinceri și cu toți cei din jurul vostru. Înțelegeți pe deplin faptul că nu TREBUIE să fiți așa cum spune stânga sau dreapta. Ci să fiți așa cum simțiți. Nu vă blazați. Încercați mereu lucruri noi. Puterea de decizie e a voastră. Folosiți-o.

Al doilea mesaj vorbește despre un progres neîntrerupt. Atunci când devenim sinceri și conștienți, înțelegem că suntem mult mai mult decât se vede în oglindă. Odată cu acest moment, pornim pe un drum magnific, plin de provocări interesante, menite să ne facă să ne folosim cât mai mult creierul, simțurile și așa mai departe.

Dacă viața nu arată așa cum vă doriți și ați acceptat faptul că e o oglindă, nu v-ar ajuta dacă ați începe să fiți sinceri? Atunci oamenii s-ar purta cu voi, exact așa cum sunteți cu adevărat, nu raportat la masca purtată. Așa este și așa să fie!

Versetul zilei este Marcu 5:36 – „Dar Iisus, auzind cuvântul ce s-a grăit, a zis mai-marelui sinagogii: Nu te teme. Crede numai.”

Comments

comments