Mesaje de la Îngeri pentru 5 noiembrie

Vă doresc să aveți parte de un weekend minunat. Afirmația pentru ziua de 5 noiembrie este următoarea: „ASCULT CU IUBIRE DE MESAJELE CORPULUI MEU – La fel ca orice alt lucru din viață, corpul meu este o oglindă a gândurilor şi convingerilor mele lăuntrice. Fiecare celulă răspunde absolut fiecărui gând pe care îl gândesc și fiecărui cuvânt pe care îl rostesc.”

            E de reținut, dragi prieteni, faptul că al nostru corp este radiograful minții. Atunci când ceva nu este bine, când ne simțim rău sau suntem bolnavi este un semn că nu suntem, din punct de vedere al gândurilor pe care le avem, pe calea cea bună. Este un avertisment că există emoții, resentimente, neiertări, blocaje energetice de care ar fi cazul să ne ocupăm. Boala este un SEMN. Nu este suficient să fie tratată cu medicamente. Pentru rezultate de durată, recomandabil este să aflăm și cauza emoțională și să lucrăm la nivel mental pentru a elimina blocajul.

De exemplu, din cauza unei dispute cu partenerul, cu care nu ați putut comunica, nu ați putut să îi spuneți ce vă doare, ce vă deranjează, ați răcit, ați făcut roșu în gât sau altă boală care a zonei guvernată de chakra gâtului. Mergem la medic (foarte bine) și aflăm că e nevoie să luăm medicație. E în regulă, nu sfătuiesc pe nimeni să nu o facă. Răceala trece, chimismul corpului se schimbă, însă la următoarea ceartă…ce se întâmplă? Întotdeauna mi-a plăcut să stau și să îmi întreb corpul care este mesajul pe care mi-l transmite. Unde am acționat altfel decât simțeam.

Atunci când realizezi că partenerului îi poți spune totul, atenție TONUL FACE MUZICA, ajungi să nu mai răcești. E doar un exemplu simplu, însă de cele mai multe ori am stat de vorbă cu oameni care au realizat că din cauza unei emoții și-au creat boala în corp. Boala nu este inamicul nostru, din contră. E un prieten, chiar dacă e un cancer. Pentru că VINE CU UN MESAJ. Află lecția, ai tratat boala. Nu de azi pe mâine, însă mult mai repede. Să nu mai tratăm doar efectul, ci și cauza.

Ascultă-ți corpul, lasă-l să vorbească. Acceptă boala, caută lecția, iubește-o, mulțumește-i pentru că te-a învățat ceva, invit-o să plece. E un proces ce poate dura de la 1 zi la câteva luni. Depinde doar de TINE cât de dispus ești să recunoști și să vrei să cauți cauza emoțională. Cei mai mulți suntem doar orgolioși și ne rezumăm la a ne întreba: „de ce, Doamne, tocmai mie?” Chiar așa…de ce tocmai ție?

Versetul zilei este IOAN 16:24 – „Până acum n-aţi cerut nimic în numele Meu; cereţi şi veţi primi, ca bucuria voastră să fie deplină.”

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!