Mesaje de la Îngeri pentru 4 noiembrie

Afirmația zilei pentru noi este: „SUNT PREGĂTIT SĂ MĂ ELIBEREZ – Îi eliberez pe ceilalți să experimenteze orice are însemnătate pentru ei, iar eu sunt liber să creez ceea ce are însemnătate pentru mine.”

            Interesantă propunerea zilei: eliberarea noastră și a celor din jur. În mod normal, fiecare este liber să experimenteze tot ceea ce își dorește. Noi suntem cei care ne punem opreliști și tot noi punem și celor din jur bariere. Cu cât renunțăm mai repede la ele, cu atât devenim mai fericiți. Să eliminăm dorința de control.

Să ne concentrăm pe noi. Fiecare avem o frumusețe unică și este bine să o punem în valoare. Mai întâi în ochii noștri și mai apoi restul vine de la sine. Renunțați la frică, indiferent care este motivul. Până la urmă: „de ce îți este frică, nu scapi.” Nu are sens să ne temem de nimic, suntem protejați, iar dacă pornim la drum cu iubire, totul este bine.

Este un mesaj destinat special celor care acum traversează o perioadă mai dificilă, care sunt prinși între două extreme, care nu știu ce să aleagă: dați-vă un pas înapoi, priviți lucrurile la rece și totul va fi bine. Aveți gânduri mult prea negativă, sunteți prea temători pentru a putea vedea lucrurile poate chiar așa cum sunt ele cu adevărat. Stresul denaturează.

Versetul zilei este Luca 21:36 – „Privegheaţi dar în toată vremea rugându-vă, ca să vă întăriţi să scăpaţi de toate acestea care au să vină şi să staţi înaintea Fiului Omului.”

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!