Afirmația zilei întotdeauna dă o scurtă idee despre lucrurile pe care ar fi bine să ne concentrăm, lucrăm în ziua respectivă. Puterea afirmației s-a regăsit frecvent și în mesajele propriu-zise, așa că haideți să vedem care este cea de astăzi: „LUMEA ACEASTA ESTE RAIUL NOSTRU PE PĂMÂNT – În noul mileniu al Erei Vărsătorului, învățăm să pătrundem înăuntrul nostru ca să ne găsim mântuitorul. Noi suntem puterea pe care o căutăm. Fiecare dintre noi noi unit în totalitate cu Universul și cu Viața.”

Este o afirmație foarte potrivită, mai ales în contextul energiilor din ultima perioadă, destul de complexe (ce e drept), însă la care le facem față.

Mesajele pentru 25 octombrie vin de la Arhanghelul Rafael și au o rezonanță fantastică. Sunt asemănătoare cu energia săptămânii, cu mesajele video pentru 24-30 octombrie, dar și cu perioada în care Mercur tranzitează Scorpionul. Primim ghidarea să căutăm ajutorul ACASĂ. Unde este pentru fiecare acasă?

Iată și mesajele, sunt convins că vă vor fi de ajutor:

Mergând puțin mai profund, să căutăm ajutorul, răspunsul și ghidarea la problemele și provocările vieții în interior, în noi. Acolo se află toate răspunsurile. Ele pot fi și afară, dar nu toate rezonează cu tine, cu ce ești tu. Tu ești o ființă unică, universul creat de tine este fără asemănare, așa și provocările. Așa că ia atât cât crezi că merită de la fiecare, însă caută în interior pentru o comoară.

Familia este stâlpul societății și nu degeaba este vorba: rufele se spală în familie. Ei știu cel mai bine, cu ei (în cele mai multe cazuri) ești fără mască. Ei te cunosc și când ești fericit, trist, nemachiată, murdar etc. Poate te mai judecă, însă te iubește și te acceptă exact cum ești, iar dacă nu o faci…pune-ți anumite semne de întrebare.

Caută să discuți, să vezi care sunt adevăratele obstacole. Nu te ascunde în cochilie. Dacă nu cu ei, cu cine? Dacă nu ai o familie, dacă nu sunteți în relații bune (lucrează la asta) cred totuși că ai un(o) prieten(ă) cu care să discuți. Chiar și dacă nu, vezi, puterea, ajutorul, răspunsul e în TINE. Crezi că ești vreodată singur…te înșeli amarnic.

Despre simțul posesiei și suferința care se naște din el, vom vorbi, poate, altădată. Dormi mai mult, odihnește-te pentru că există șansa ca din cauza oboselii sau a stresului să vezi, simți, auzi, înțelegi totul denaturat. Așa că, dormi mai mult sau măcar mai des dacă mai puțin.

Cauți răspunsuri? Răspunsul la orice întrebare e IUBIREA. Poate suna dulce, dulcegăresc, copilăresc, pueril…însă, surpriză NU ESTE. Orice lucru la care pui iubire, devine ceva măreț. Iubirea e că sărea în bucate. Doar că nu are efecte adverse dacă pui prea multă (sinceră și fără așteptări).

Pornește în vindecare de la iubire. Acceptă boala, caută motivul emoțional, iubește, iartă, mulțumește, repetă. Aceeași ecuație poate fi aplicată în orice domeniu. Devine deci o axiomă pentru o viață liniștită, sănătoasă și armonioasă. Așa să fie!

Versetul zilei este Matei 11:28: „Veniţi la Mine toţi cei osteniţi şi împovăraţi şi Eu vă voi odihni pe voi.” Minunată rezonanța cu mesajul de la Arhanghelul Rafael, nu? VIAȚA TE IUBEȘTE!

Comments

comments