Afirmația de astăzi este: SUNT SPIRIT PUR – Sunt conștient că eu sunt conștiință pură. Nu sunt singur, pierdut sau abandonat. Sunt una cu întreaga viață.”

123

Următoarele mesaje pot veni ca niște clarificări pentru unii dintre voi pentru data de 24 mai. Așa că, dacă ați trecut atunci prin niște situații la care nu ați găsit răspuns, e posibil să îl aflați acum.

Arhanghelul Rafael ne îndeamnă să lăsăm lucrurile, grijile, necazurile sau nereușitele în seama Îngerilor, a entităților de Lumină și, desigur, în seama Divinității. Acest mesaj vine foarte potrivit cu afirmația zilei: „nu sunt singur, pierdut sau abandonat.” Să nu uitați acest lucru niciodată. Chiar ieri am citit pe Facebook un mesaj foarte sugestiv și iată că știam că îmi va fi de folos, însă nu știam exact în ce mod: „dacă spui că niciodată nu te-a iubit cineva cu adevărat, te înșeli profund. Dumnezeu o face dintotdeauna și pentru totdeauna.”

Când primesc astfel de mesaje mă simt eliberat. Simt cum orice greutate se ia de pe inimă, suflet, umeri și înțeleg, conștientizez că sunt în siguranță. Orice ai avea acum în viață, e trecător. Dacă lucrurile nu merg așa cum vrei, Îngerii îți spun să schimbi atitudinea, să ai altă abordare.

Putem avea în jur copii indigo sau de cristal – ființe foarte sensibile. Lucrul cu Arhanghelul Metatron este de folos pentru a reuși a-i ajuta să se înțeleagă și pe alocuri chiar să e accepte și să primească cu brațele deschise această lume. Ultimul mesaj vine de la Arhanghelul Raziel care ne spune că ne putem lua, recăpăta puterea. Cea pe care o credeam pierdută. Să ne folosim de abilitățile cu care ne-am născut pentru a face lucrurile astea. Intuiția este una dintre aceste forțe.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi: Marcu 11:22: „Şi răspunzând, Iisus le-a zis: Aveţi credinţă în Dumnezeu.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

_____

Pentru astrograme sau mesaje personalizate de la Îngeri, Arhangheli sau alte ființe de lumină îmi puteți scrie un email la contact@astrocercetas.com sau un mesaj în privat.

Comments

comments