Afirmația zilei de marți este „SUNT UN ÎNVINGĂTOR ÎNNĂSCUT – Iau aminte doar la învingători – oameni care știu ce fac și care duc o viață plină de bucurie, iubire și prosperitate.” Afirmația este minunată și chiar e recomandat pentru fiecare dintre noi să luăm aminte doar la oamenii care trăiesc frumos, care pot deveni un exemplu viu pentru noi și cei din jur. Dramă, negativitate există peste tot, însă aceia care vor și cred că pot trăi o viață minunată, vor găsi peste tot în jurul lor un motiv pentru a spune MULȚUMESC, un moment pentru a zâmbi și a trimite un gând bun în lume, acolo unde e nevoie de el și e acceptat prin liber arbitru. Așa să fie!

            Primul mesaj venit din partea Îngerilor vorbește în acord total cu afirmația zilei: să vedem frumosul în jurul nostru și să nu ne lăsăm duși de valul emoțiilor, duși de valul trăirilor, de instinctul de turmă și așa mai departe. Să apreciem frumosul, să îl oferim mai departe în gând și simțire. Să avem mai multă grijă de noi, de corpul și mintea noastră. Suntem frumoși dacă în interior avem gânduri bune. Sunt practic ceea ce gândim. Astfel, vă invit să gândiți frumos pentru a trăi minunat.

            Următorul mesaj este o continuare, completare la mesajul anterior: să redevenim noi cei care contăm cu adevărat. Să ne uităm mai mult în ograda noastră și să facem puțină curățenie, mai ales dacă suntem dezechilibrați. Să ne regăsim centrul, să fim în pace. Și nu uitați că totul pornește de la intenție manifestată prin gând.

            Cu cât mai multă importantă acordaţi echilibrului vostru interior, mental, emoționa cu atât mai profund veți înțelege lumea din jur, motivele și ce se află în spatele acțiunilor. Fiecare faptă are un motiv, din care puteți face parte sau puteți alege să fiți observatori. Eu aleg să fiu conștient, nu implicat mai mult decât îmi e benefic. Busolă interioară întotdeauna spune când să te oprești și când să plusezi. Îi dai ascultare?

            Universul este abundență, iar 24 ianuarie este despre: ce dai, aia primești ÎNZECIT. Așa că oferiți IUBIRE și FRUMOS pentru că VIAȚĂ VĂ IUBEȘTE!!!!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

Comments

comments