Ca de obicei, vă invit să ne începem ziua cu o afirmație: „RENUNȚ LA TOATE AȘTEPTĂRILE – Curg liber(ă) și plin(ă) de iubire împreună cu viața. Mă iubesc pe mine însumi (însămi). Știu că la fiecare cotitură mă așteaptă doar binele.”

1920x1200

O afirmație foarte frumoasă, ce poate fi însă catalogată de mulți greu de transformat în realitate. Ce e bine să înțelegem este că fiecare are evoluția lui și că este normal să se îngrijească de ea, nu de satisfacerea așteptărilor noastre. Doar noi știm ce ne dorim, ce ne vine bine și ce ne aranjează. Renunțând la așteptări, scapi de suferință. Mult succes. Avem cu toți nevoie de voință pentru a duce acest proces la bun sfârșit.

Nu suntem singuri pe acest drum. Arhanghelul Chamuel ne vorbește despre PACE și cum iubirea este tot ce e real. Când iubești…iubești. Nu ai așteptări. Aici vine vorba de iubirea adevărată. Priviți iubirea dintre o mamă și puiul ei. Acolo e iubire adevărată, fără așteptări. De ce noi nu suntem așa în relațiile noastre? Din păcate, pentru că așteptăm că exteriorul să ne aducă fericire. Da, mulți sunt contrariați de acest aspect și îi putem înțelege. Totuși, dacă te simți atins în ego de asta, te invit ca înainte de a spune ceva să tragi aer în piept și să te întrebi: „mă iubesc eu pe mine?” Dacă răspunsul este DA, nu te-ai fi pregătit să ai un „comentariu” contrar. Dacă noi nu ne iubim pe noi nu putem să „așteptăm” asta de la celălalt. E ca și cum ai vrea să pui o aplicație pe un sistem de operare incompatibil. Poți încerca, dar rezultatul e același: eșec. Gândește-te. Subiectul e larg, mai ales când intervin așa numitele „argumente” care dacă le iei logic nu stau în picioare, dar DA, căutăm moduri de a ne apăra, de a ne agăța de ultima speranță că cineva din exterior va veni și va schimba viața noastră fără ca noi să facem ceva.

            Arhanghelul Azrael aduce vești bune pentru cei care așteaptă un mesaj de la prieteni, rude plecați în lumea de dincolo. „Cei de aici sunt bine, iar tu ești iubit.” Vă las pe voi, cei care vreți astfel de mesaje să le primiți. Pur și simplu inspirați adânc și dacă vă doriți, comunicați. Acordați atenție sentimentelor, trăirilor fizice, dar și tuturor fenomenelor de după acest moment: pasaje din cărți pe care le citiți, articole la care ajungeți pe internet etc.

Ultimul, dar nu cel din urmă mesaj vine de la Arhanghelul Jophiel și ne vorbește de reconectarea cu natura, de aerul proaspăt și toate ideile noi și curate ce pot veni din această experiență. Îndrăzniți să fiți voi cu voi, dincolo de orice graniță.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi: Marcu 5:36: „Dar Iisus, auzind cuvântul ce s-a grăit, a zis mai-marelui sinagogii: Nu te teme. Crede numai.”     

            VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

 

 

Comments

comments