MESAJE DE LA ÎNGERI PENTRU 22 IUNIE

Afirmația cu care vă invit să ne începem ziua este una magnifică: „LUMEA ACEASTA ESTE RAIUL NOSTRU PE PĂMÂNT – În noul mileniu învățăm să pătrundem înăuntrul nostru ca să ne găsim mântuitorul. Noi suntem puterea pe care o căutăm. Fiecare dintre noi unit în totalitate cu Universul și cu Viața.” Sublim, nu-i așa?

rai

Vă invit, împreună, preț de câteva secunde să închidem ochii și să trimitem Lumină și Iubire acestui Răi în care trăim, către Pământul nostru. Să mulțumim pentru binecuvântările și toate lucrurile magnifice pe care le găsim aici.

Arhanghelul Haniel ne transmite să ne urmăm pasiunile, să avem încredere în ceea ce iubim, apreciem și ne place. Să mergem în direcția împlinirii lor. Putem căuta cursuri, videoclipuri, cărți sau pur și simplu să lăsăm totul să curgă de la Sine. Ai încredere că există loc sub Soare pentru absolut toată lumea și că este bine pentru TINE să lași pasiunea să iasă la suprafață. Te ajută să crești iubirea și bucuria pentru tine, viață și tot ce te înconjoară.

Arhanghelul Chamuel vine cu protecție și ajutor pentru relațiile cu cei din jur. Putem primi fel de fel de mesaje prin canalele de comunicare Divină despre cum putem în cel mai bun mod să armonizăm și să creștem relațiile cu cei din jurul nostru.

Dați glas emoțiilor, lăsați-le să spargă orice zid de teamă, frică, neîncredere. Sunteți pe mâini bune, iar dacă aveți încredere în scânteia Divină din interiorul vostru nu vă poate merge altfel decât FOARTE BINE.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noI: Luca 21:36: „Privegheaţi dar în toată vremea rugându-vă, ca să vă întăriţi să scăpaţi de toate acestea care au să vină şi să staţi înaintea Fiului Omului.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

 

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!