Afirmația zilei de 21 octombrie este: „SUNT O PERSOANĂ POZITIVĂ – Dacă mă focalizez pe ceea ce nu vreau, voi primi mai multe astfel de lucruri. Susțin cu tărie doar binele din viață.”

Este o afirmație foarte potrivită pentru vremurile în care trăim, vremuri în care primim foarte ușor recompensele și răspunsurile pentru acțiunile și întrebările noastre. Cu cât vom nutri mai multe gânduri negative, cu atât mai multe momente vor fi de acest gen. Nu pot aduce lumină în întuneric dacă nu faci ceva. A persista în gândirea negativă înseamnă a face ceva, e drept, însă în sensul menținerii stării de întuneric.

Când viața „e grea”, și avem diverse probleme, cu ce ne ajută să gândim negativ. Și eu, la fel ca voi am momente în care nu totul iasă așa cum vreau. Separat de faptul că am început demult să nu mai dau vina pe exterior, ci să caut în interior răspunsuri, sunt mult mai pozitiv. Îmi găsesc puterea, mă adun și sunt convins că totul va fi așa cum e mai bine pentru mine. Unde este credința noastră în Dumnezeu în acele momente în care suntem supărați și triști?

Primul mesaj venit de la Îngeri pentru 21 octombrie spune foarte clar: ESTE MOMENTUL SĂ IEI O DECIZIE. Rezonează minunat cu afirmaţia zilei. Nu este o rușine să cazi, însă esențial este câtă vreme stai în noroi. Atunci când deja stai de prea mult timp este cazul și timpul să decizi, ce alegi? Să rămâi acolo sau să te ridici. Nu uitați că dacă spui că nu poți AI DREPTATE, dacă spui că poți AI DREPTATE. Totul este în puterea noastră.

Eu aleg ca atunci când ceva nu merge cum vreau eu să caut motivul. E primul pas. De foarte multe ori este suficient doar să îmi propun asta și deja am și aflat. Iar mai apoi, lucrez: o rugăciune, o afirmaţie, o şedinţă EFT. Sunt eu mai special? NU. Oricine poate face asta. Chiar și cu ajutorul respirație poți trăi minuni.

Când se repetă de prea multe ori un lucru și ești afectat, SCHIMBĂ CEVA. Începe ACUM. Nu mâine, nu poimâine. Doar în clipa prezentă poți face concret ceva pentru a-ți schimba viața. La început e mai greu, însă dacă vrei cu adevărat NIMENI ȘI NIMIC NU ÎȚI VA STA ÎN CALE.

Al doilea mesaj ne trimite înspre A ACCEPTA ADEVĂRATELE SENTIMENTE. Să încetăm să ne mai mințim pe noi. De exemplu relațional: se va schimba, o să-i treacă, mâine va fi mai bine. Adevărul este că până în momentul în care noi nu facem ceva în acest sens…nu se va schimba nimic. Nu va crește un trandafir dacă nu îl plantezi.

Cum vrei ca ceva să se schimbe dacă nu faci nimic? Cine să facă în locul nostru? Să renunțăm la MĂȘTI. Toate măștile duc la suferință. Nu TREBUIE să fim perfecți, invincibili, insensibili. Suntem ființe umane, cu sentimente, cu ego, orgoliu etc. Uneori suferim. Să pornim de aici, să acceptăm că suntem OAMENI, nu roboți. Este un prim-pas mare, aş zice.

Fii sincer cu tine și pune-te față în față cu temerile tale, cu frustrările, nesiguranța ta. CU TINE. Față în față cu tine. Vei cunoaște un om MINUNAT chiar dacă e plin de supărare. În momentul în care ai reușit să îl cunoști pe adevăratul TU, ai deschis o ușă mareeee spre vindecare. Apoi poți păși prin ea cu încredere. Așa să fie!

Iată și versetul zilei: „Şi vindecaţi pe bolnavii din ea şi ziceţi-le: S-a apropiat de voi împărăţia lui Dumnezeu.” (Luca 10:9) Rezonanța versetului cu mesajul general este fantastică. VIAȚA TE IUBEȘTE!

Comments

comments