Afirmația zilei de miercuri este: „AM FORȚA DE A FACE SCHIMBĂRI – Este atât de comod să joci rolul de victimă, deoarece întotdeauna altcineva este de vină. E necesar să stau pe propriile-mi picioare și să îmi asum o oarecare responsabilitate.” Așa să fie dragi prieteni. Nu vă feriți de responsabilități, nu alegeți să dați vina pe altcineva. Nimeni nu este vinovat pentru modul în care ne trăim viața.

            Mesajele zilei vin de la Arhanghelul Gabriel – cel care aduce veștile bune, ghidările lui Dumnezeu și de la minunata Fecioară Maria – care cu iubirea ei ne aduce vindecare, care cu blândețe ne ridică, ne ajută, ne motivează și ne îndeamnă să mergem înainte.

            Arhanghelul Gabriel ne transmite: „atunci când te decizi să faci schimbări în viața ta, renaști. Este un nou om, o ființă mult superioară celei care ai fost. Totul ține de alegerea ta de a te ridica deasupra a ceea ai fost sau ai gândit. Te ghidez, îți sunt alături și te îndemn să crezi în tine, te încurajez să renaști. Implică-te în proiecte noi, într-un nou mod de a trăi viața și totul în jurul va înflori. Acordă fiecărei zile șansa de a deveni o nouă versiune a ta.” Să acționăm cu încredere. Simt că tot mai multe persoane își asumă aceste responsabilități și nu mai pasează răspunderea. Toate se întorc cu reușită, cu o viață nouă, superioară celei trăite.

            Pentru a face toate schimbările de care avem nevoie – nu doar în plan emoțional, este nevoie să fim creativi, să acționăm în direcția gândurilor noastre de schimbare. Când cerem lui Dumnezeu soluții, e ni le oferă, ne oferă și posibile moduri de a pune totul în practică. Cu toate acestea, nu va face treaba în locul nostru. Astfel, vă invit să acționați atunci când aveți răspunsuri. Ele se vor simți fie în interior, fie vor veni sub formă de „coincidențe” din partea altor persoane. Când trăiești în prezent nu este foarte greu să afli răspunsuri. Când pendulezi între trecut și viitor, s-ar putea să nu fi pe „fază.” Atenție așadar!

            Fecioara Maria, cu blândețea caracteristică ne transmite să avem compasiune față de noi, față de toți cei din jur care sunt implicați în viața noastră. Să nu ne mai criticăm atât de mult, să nu ne mai judecăm sau autosabotăm. Priviți, acceptați și înțelegeți și punctele celor din jur de vedere. Ele vă pot oferi noi perspective. Nu vă grăbiți să refuzați, să vă închideți în carapacea protectoare. Oferiți blândețe, sufletului vostru și celor apropiați.

            Iar Fecioara Maria ne mai transmite un mesaj magnific: ceea ce oferi, primești. Este un lucru extrem de important și este bine să fim foarte responsabili, pentru că orice acțiune are un răspuns ce se va întoarce la creator. Dacă arunci în lume iubire, compasiune, înțelegere toate acestea se vor întoarce la tine. La fel și dacă arunci cu ură, cuvinte grele.

            Fii atent la gândurile tale și mai apoi la ceea ce spui, deoarece în cele două există o forță creatoare uriașă. Să spunem și să gândim: VIAȚA MĂ IUBEȘTE!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

Comments

comments