Mesaje de la Îngeri pentru 16 – 22 ianuarie 2017

Mesajele de la Îngeri din această săptămână sunt minunate și pline de lumină, încredere și iubire. Vorbim de o săptămână în care ne adunăm puterile, ne ridicăm și decidem să mergem mai departe. Avem alături Arhangheli plini de putere care să ne ghideze, să ne ofere informațiile de care avem nevoie. Este indicat să evaluăm relațiile în care ne aflăm, să comunicăm, să acordăm atenție copilului interior și să ne eliberăm de relațiile nesănătoase. Mai multe detalii în mesajul Îngerilor pentru săptămâna 16-22 ianuarie 2017

 

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!