Vă invit, dragi pieteni, să ne începem ziua cu următoarea afimație: „AM FORȚA DE A FACE SCHIMBĂRI – Este atât de comod să joci rolul de victimă, deoarece întotdeauna altcineva e de vină. E nevoie să stau pe propriile-mi picioare și să îmi asum o oarecare responsabilitate.” Să renunțăm deci a mai găsi vinovați pentru ce ni se întâmplă, pentru că pe cât de dur poate suna, pe atât este de real: doar noi suntem responsabili pentru toate câte ni se întâmplă.

2222

            De ce? Cum? În ce fel? Este suficient să meditați singuri la toate momentele în care v-ați autosabotat, v-ați subestimat, ați judecat, criticat, urât, denigrat și veți primi răspunsurile. Nu este niciodată prea târziu să ne trezim la realitate. Nu uitați că până și cele mai mari suferințe sunt gânduri, iar gândurile pot fi schimbate. Întrebarea este: VREȚI SĂ SCHIMBAȚI ACESTE GÂNDURI?

Pentru 15 iunie avem de învățat lecția sensibilității, a nobleții, a copilului. Și ieri am vorbit de copilul interior și iată că mesajele pentru 15 iunie sunt o continuare a celor de ieri. Vinovăția și victimizaea sunt două programe pe care le avem din copilărie, atunci când ni s–a spus „tu ești mic, nu știi nimic” sau mai rău „nu ești capabil de nimic”, „ești slab”, „ești prost” sau „lasă că face mama sau tata în locul tău.”

1111

Ce poate vindeca acest copil interior? Răpunsul este pe cât de simplu, pe atât de complex: IUBIREA. Iubirea vindeca și relațiile cu cei din jur pentru că ne vindecă pe noi. Să începem să ne iubim mai mult, să ne prețuim pe noi și interiorul nostru. Dacă noi în interior suntem bine, se va vedea asta în toate relațiile cu cei din jur.

În final, înainte de a vă spune că viața vă iubește am decis să cer și un verset din Biblie pentru noi: Marcu 5:36: „Dar Iisus, auzind cuvântul ce s-a grăit, a zis mai-marelui sinagogii: Nu te teme. Crede numai.”

VIAȚA TE IUBEȘTE! Așa este și așa să fie. Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

 

Comments

comments