Afirmația zilei de 13 ianuarie este: “VIAȚA MĂ SUSȚINE – Viața m-a creat pentru a fi împlinit. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.”

Așadar, regăsiți încrederea în viață. Tot ce se întâmplă are un scop, și cele bune și cele mai puțin bune. Învățați lecția fiecărui moment și lucrurile vor sta cu totul altfel.

Începem să ne liniștim ușor, ușor după Luna Plină, însă mai pot fi anumite energii puternice, senzații de nervozitate sau apatie, lipsă de direcție.

Să inspirăm și să expirăm profund.
Pe inspirație să vizualizăm cum o lumină albă coboară din cer și intră prin chakra coroană. Curge lent prin fiecare centru energetic, fiecare organ, fiecare parte a corpului vostru.

Pe expirație să vizualizăm cum expiram un “nor” gri, care este compus din toate grijile, fricile, emoțiile distructive, blocajele mentale și emoționale. Repetați asta până vă simțiți mai relaxați, mai plini de viață. Un indicator al stării de bine este o senzație de căldură, ce vine des însoțită de o îndreptare a coloanei vertebrale, semn subtil că ați revenit la cârmă!

În această perioadă toți suntem mai sensibili la energii, la oameni așa că manifestați compasiunea față de tot și toate. Nu aveți resentimente. Totuși, Luna Plină nu este o scuză pentru izbucniri necontrolate. Nu găsim scuze sau vinovați. Ne asumăm ce suntem, iar dacă greșim ne cerem iertare.

Lăsați lucrurile să circule, fiți voi cei care faceţi primul pas. Lucrurile vor sta bine. Încă vindecăm trecutul, așa că iertați și trimiteți lumină, iubirea lui Dumnezeu spre voi și acele momente.

Viața te iubește!

Viața te iubește! Așa este și așa să fie!

Dacă simți că ai nevoie de o ghidare de la Îngeri, Arhangheli și alte ființe de lumină, o astrogramă poți trimite cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Pentru a urmări mesajele de la Îngeri pentru această săptămână, dați click pe video-ul de mai jos!

Comments

comments