Vă doresc să aveți parte de o lună minunată, în care să vă împliniți toate dorințele și să fiți cât mai mult în contact cu voi, cu Sinele vostru Divin. Afirmația zilei este: „MERIT DOAR BINELE ÎN VIAȚA MEA – Mă eliberez de fricile și limitările altor oameni. Am propriile mele gânduri iubitoare.” Minunată afirmația zilei. Desigur, vă invit să vă alăturați „provocării” VIAȚA TRĂITĂ UȘOR, FRUMOS ȘI BINE pe contul meu de Facebook, unde timp de 29 de zile voi posta o altă afirmație cu ajutorul căreia să ne conturăm o viață minunată. Adresa mea e: www.facebook.com/RazvanDanc

Iată, e o zi de eliberare de condiționări, de limitări și de „gura lumii” care de multe ori ajunge să devină gura noastră internă – radioul care merge non stop în capul nostru. Mesajul zilei este GÂNDIRE POZITIVĂ și chiar pe 31 octombrie am postat pe același Facebook mesajul lui Joe Dispenza prin care afirma că această gândire pozitivă nu ajută la rezolvarea problemelor.

Dacă sunteți gânditori pozitivi cu vechie, adică acesta este modul de viață și lucrați zilnic cu mintea, vă implicați, creați afirmații, momente, vă bucurați de viață, sunteți observatori sunteți pe drumul cel bun. Gândirea pozitivă nu ajută dacă e doar de moment, de ocazie. Ea ne poate salva de stres – asta e rolul ei, însă rezolvă CAUZA? NU. Rezolvă EFECTUL.

Să luăm situația unei facturi pe care nu avem bani să o plătim. Gândirea pozitivă va fi de genul: „lasă, totul va fi bine.” Este posibil să fie, mai devreme sau mai târziu, însă vă întrebați și de ce nu sunt bani? Care e cauza? De ce niciodată nu vă ajungeți cu banii? Ați pierdut recent locul de muncă? De ce? Poate erați nemulțumit de el? Ați investit în altceva și nu au mai rămas? De ce? Care este nevoie pe care v-ați satisfăcut-o? Iată cum am plecat de la o factură și am ajuns la a afla că noi de fapt suntem oameni nemulțumiți și tocmai de aceea am fost dați afară de locul de muncă.

Gândirea pozitivă de moment este ca o pastilă care ajută la urgență, însă nu tratează cauza. În loc să spuneți: „lasă, totul va fi bine” poate veți spune de acum încolo: „mulțumesc pentru tot ce am.” Se schimbă situația și perspectiva, nu-i așa?

Așadar, atenție la ce gândiți. Ce tratați? Cauza sau efectul? Ziua de 1 noiembrie continuă să fie una de DETOXIFICARE. Pornim de la afirmația zilei care exact asta surprinde, până la mesajul angelic. Renunțați la tot ce vă ține pe loc, orice gând care știți că revine mereu și vă creează nefericire. Spuneți STOP! TU EȘTI STĂPÂNUL, dacă vrei. Ai încredere în tine! Informația nu a ajuns la tine întâmplător. Așa să fie! VIAȚA TE IUBEȘTE!

Versetul zilei MATEI 28:20 – Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.

Pentu mesaje personalizate, astrograme, terapie ReiKi sau EFT mă puteți contacta la razvandanc@gmail.com

Mesajele de la Îngeri pentru întreaga săptămână:

Comments

comments