Mesaje de la Arhanghelii Mihail și Gabriel pentru 9 noiembrie

Afirmația zilei este: „SUNT ÎMPĂCAT(Ă) CU VÂRSTA MEA – Fiecare vârstă are experiențele și bucuriile ei speciale. Am mereu vârsta potrivită pentru fiecare etapă din viața mea.”

Asta înseamnă că dacă ACUM simți nevoia să faci ceva, fă-o, indiferent de vârsta TA. Acum e timpul tău, acum e timpul ca acel lucru să ajungă în viața ta. Nu, nu ești prea tânăr sau prea bătrân. Tinerețea și bătrânețea sunt doar stări de spirit. Alege să fii mereu ACUM și AICI și ai încredere că pentru tot ce apare în viața ta ești 100% pregătit.

Pentru că e o zi frumoasă, am decis să vedem care sunt mesajele lui Mihail și Gabriel pentru noi, pentru 9 noiembrie. Arhanghelul Mihail ne transmite să avem încredere și să cercetăm mai mult lumea energetică. Suntem mult mai mult decât ceea ce vedem în oglindă, am mai spus. Asta îi poate ajuta mult pe cei care cred că le-a trecut vremea și că pentru ei e prea târziu să orice. NU, nu este! Ești energie, ești o ființă Divină. Începe să te comporți ca atare și vei intra pe un drum, un drum al regăsirii interioare. Ajungi ACASĂ. Acolo unde ești mereu în contact cu Sinele Divin, unde totul este în armonie și unde iubirea este necondiționată.

Pentru cei care deja lucrează cu energiile, Arhanghelul Mihail transmite că sunteți pe drumul bun, continuați să faceți asta pentru că și voi sunteți în drumul spre acasă. Aveți încredere în voi și în această forță Universală magnifică ce ne dă tuturor putere și ne animă. Orice vrei se poate.

Arhanghelul Gabriel ne aduce vești bune. Poate fi orice fel de veste, din orice parte care să îți aducă zâmbetul pe buze. Deschide-te și bucură-te mereu. Ce altceva mai bun poți face?! Fii corect, cinstit cu tine și mai ales la locul de muncă, în tot ce faci. Investește pasiune, iubire și încredere. Ceea ce faci nu e deloc întâmplător. Dacă nu te simți mulțumit, caută în interior pasiunea ta și pune-o în aplicare. Așteaptă-te la vești bune, mai ales dacă le vrei de ceva vreme.

Versetul zilei este Matei 28:20 – „Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.”

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!