Afirmația zilei de vineri este una minunată și o recomand să devină o “rutină.” În fiecare dimineață când vă treziți puteți spune: “VIITORUL MEU ESTE LUMINOS – Trăiesc acum în iubire, lumină și bucurie nețărmurite. Totul este bine în lumea mea.” Așa să fie, dragii mei. 

Am observat că energia este foarte intensă și că mai multe persoane se confruntă cu diverse situații tensionate. Afirmația este utilă în acest scop. Nu uitați că tot ce vine în viața noastră este pentru binele nostru. Acționați cu responsabilitate și totul va fi extraordinar. Nu uitați că viața vă iubește!

Primim mesaje minunate, care ne îndeamnă să ne iubim mai mult, să avem grijă de corpul nostru, să îi dăm apa, alimente sănătoase, somn suficient. Alături de noi este Arhanghelul Jofiel care ne ghidează înspre a ne vedea și accepta frumusețea interioară, nu doar cea exterioară. Să ne echilibrăm interiorul cu exteriorului, și pe cât de multă atenție dăm aspectului fizic, exterior pe atât de multă atenție, grija să oferim și interiorului.

Vă vorbeam de starea energetică curentă a multor oameni, în această direcție Îngerii ne spun că ar fi momentul să facem niște schimbări. Că nu amânarea și evitarea este o soluție. Noi știm adânc în interior care este drumul bun pentru noi, însă nu mergem pe el de teamă. Care ar fi soluția optimă pentru voi pentru a rezolva situația in care sunteți? Ati descoperit deja raspunsul. Dacă da, acela este! Acționați!!! Dacă nu, mai întrebați o dată. Cu siguranță raspunsul apare. Acceptați-l doar și nu vă încăpățânați spre altceva decât ghidarea interioară.

Jofiel ne îndeamnă in continuare spre o vindecare profundă. Exterior și interior – minunat tandemul. Să ne curățăm casa, biroul, locul unde stăm cel mai mult. Curățarea se poate face cu tămâie, cu aer proaspăt și mai există și alte metode. Concret e nevoie să schimbam putin energia, să creștem. Trimiteți iubire spre casa voastră, dormitor, birou, școală. 

Lucrați și în armonizarea relațiilor, mai ales de cuplu. Dacă doriți armonie sau reinstalarea liniștii, chemați in ajutor pe Arhanghelul Raguel care să aducă dreptatea divină. Comunicați, eliberați, vindecați și nu uitați: VIAȚA VĂ IUBEȘTE!

Comments

comments