Luna în Scorpion – 15 IUNIE

Este adevărat, Luna în Scorpion nu e simte prea bine, mai ales datorită modului în care Taurul o face să e simtă. Cu toate acestea, nu ne putem feri de acest tranzit și cred că nici nu ar fi cazul să ne dorim.

15

În 15 iunie, la 3 minute după 15:15, Luna pleacă din Balanță și „cade” în Scorpion. Urmează o perioadă în care este bine să lăsăm puțin la o parte critică, lipsa de înțelegere sau nevoia de control. Deși ne place să credem asta, adevărul nostru nu este deloc unul universal mai departe de propria noastră realitate.

Tranzitul Lunii în semnele de apă crește valul de emoții la care trebuie să facem față. Dacă în Rac intrăm în contact cu tot ceea ce suntem, dincolo de aparențe și de măști, cu Luna în Scorpion ar fi bine să începem să ne asumăm răspunderea pentru cine suntem și ce am creat în jurul nostru. Bineînțeles că este un timp de bun augur pentru vindecare, regenerare, reinventare în domeniile de care nu ne mai simțim atrași.

Cu Luna în Scorpion este bine să ne ascultăm și mai mult intuiția decât în general. Casa în care se produce trecerea este cea a propriul EU, a personalității, caracterului și vitalității. Ne aflăm în perioada premergătoare fenomenului de Lună Plină care va avea loc în 20 iunie, deci nu este nimic în neregulă dacă ne simțim mai energici, mai plini de idei, de viață practic. Totuși este bine să ne stăpânim în special pornirile care ne duc în vechi programe distructive: excese de alcool, tutun, mâncare etc.

15.1Ascendentul momentului este în zodia Balanței, iar comunicarea sau mai degrabă înțelegerea următoarelor două zile ne poate ajuta să facem față cu brio unor blocaje care pot apărea. Primul dintre acestea poate fi cauzat de Lilith cu care Luna este în conjuncție și va atinge punctul maxim spre seară lui 15 iunie, iar la acel moment credința, cunoștințele acumulate în ultima lună vor fi foarte importante. Să nu ne cenzurăm, aș spune, dar nici să nu vorbim în necunoştinţă de cauză. Da, uneori tăcea e ca mierea, mai ales când vine vorba de refularea unor resentimente care nu au fost analizate, discutate și vindecate la momentul potrivit. Tocmai de asta, este tare important să facem și să spunem lucrurile atunci când este momentul lor și nu să le ascundem sub preșul sufletului.

 

La momentul trecerii în Scorpion, încă mai era activ trigonul Lună-Venus din Gemeni, astfel că sunt convins că vom găsi, mai ales dacă ne dorim, toate modalitățile eficiente de a comunica unii cu ceilalți. Este bine să ne intereseze de imaginea noastră, de ceea ce lăsăm să se vadă. Vă recomand să fiți cât se poate de clari în tot ceea ce spuneți și faceți, pentru a evita confuzie. Deși puteți fi înclinați spre a face sau a spune lucruri mai puțin „obișnuite” ar fi bine să analizați de mai multe ori înainte de a lua decizii.

Nu uitați că vorbim despre vindecarea eului și acolo unde e cazul renunțarea la egoism.

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!