HOROSCOP AUGUST 2017 – GENERAL, IUBIRE ȘI SĂNĂTATE

HOROSCOP AUGUST 2017 – GENERAL, IUBIRE ȘI SĂNĂTATE

HOROSCOP AUGUST 2017 – GENERAL, IUBIRE ȘI SĂNĂTATE

Ultima lună de vară bate la ușă și pentru că mi-ați scris în număr mare că doriți să vizionați din nou horoscop făcut de mine, am venit în întâmpinarea voastră cu mesaje complexe pentru fiecare zodie (mesaje generale, pentru iubire și sănătate). Toate aceste mesaje au rolul de a vă ajuta să vă creați o lună minunată în care să fiți iubire și în armonie cu voi și cu toți cei din jur! 

Pentru a urmări horoscopul vostru puteți da click pe zodia voastră mai jos sau puteți da click pe videoclipul zodiei voastre. Vizionare plăcută!

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI

Comments

comments

razvandanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!