Astăzi, vă invit să vorbim despre bogăție fabuloasă și despre locul de muncă ideal pentru fiecare dintre noi. Pornim de la această idee: „Mă bucur de serviciul meu – Există oameni care caută exact ceea ce am eu de oferit și suntem aduși laolaltă, pe tabla de șah a vieții.” Ce frumos. Vorbim deci și despre încredere și credință.

realizat de Răzvan Danc, după învățăturile Niculinei Gheorghiță

Fiecare dintre noi are anumite lucruri care-l fac fericit, de care este pasionat și lucruri pe care le-ar face în fiecare zi. În cazul meu este să vorbesc cu oamenii, să îi susțin să-și transforme viața, să fac eu asta în fiecare clipă. Cu siguranță același lucru se întâmplă și cu voi – există lucruri pe care le faceți cu drag.

Dacă aveți un moment de ezitare și nu știți exact ce anume vă pasionează, inspirați și expirați conștient de câteva ori, iar apoi puneți-vă întrebarea: „ce îmi place mie să fac?” sau, mai repede aflați care erau lucrurile de care erați atrași în jurul vârstei de 14 ani. Astfel veți afla și care este meseria ideală pentru voi.

Cei mai mulți urmează facultăți în domenii indicate de părinți, își sufocă propriile pasiuni și dorințe ajungând astfel să facă lucrurile dintr-o oarecare obligație, nicidecum din plăcere. Tu ai făcut ceea ce ai vrut tu sau ce ai fost „sfătuit” de părinți? Ești fericit? Mulțumit cu ceea ce ești? Făcând această introspecție veți afla foarte multe răspunsuri cu privire la voi.

Întotdeauna răspunsurile se află în voi. Înainte de a vă dori să aveți un loc de muncă în care să fiți foarte bine plătiți, asigurați-vă că munciți într-un domeniu în care vă simțiți confortabil, în care rutina nu face parte din programul vostru. Atunci când lucrați cu și în bucurie, și rezultatele se vor vedea imediat. Deci, prima dată aflăm ce ne placem cu adevărat să facem și mai pe urmă restul.

Indicat ar fi ca după ce aflăm care este lucrul pentru care avem o afinitate să facem ceva în acest sens: un curs, o facultate. Orice care să vă ajute în a primi baza teoretică a domeniului. Apoi începeți să practicați. Pentru început puteți face asta în paralel cu ceea ce deja munciți și veți avea mai multe surse de venit și mai multe surse din care vă încărcați cu bucurie. Vedeți! Există multe resurse și căi pe care să mergem dacă ne dorim. Și totul se rezumă la a ne cunoaște mai bine sau și mai bine pe noi.

Nu vă fie teamă de schimbări. Atunci când trăim în mania zonei de confort nu vom evolua foarte ușor. Mai mult de atât, toate scenariile mentale, anticipările, proiecțiile nu își au sensul. Facem diferența între a vizualiza un lucru, ceva nou pentru voi și a începe să dați curs credințelor false: „e prea greu”, „va fi așa…pe dincolo”, „ce vor spune ceilalți…” Având aceste gânduri, voi nu mai sunteți în prezent – singurul moment în care cu adevărat trăiți.

Este firesc să vizualizați cum vă doriți să arate locul de muncă, să vizualizați cum v-ați simți în prima zi în noul domeniu. Așa veți emite gânduri de frecvență înaltă care vor ajuta creierul să secrete dopamină, serotonină și alți neurotransmițători care să ofere corpului starea de bine, de recompensă, de bucurie pentru realizarea voastră. Având această stare în repetate rânduri (iată: 29 de zile) veți crea realitatea.

Și când aveți gânduri distructive se întâmplă același lucru, doar că în loc de neurotransmițători care să dea starea de bine, veți secreta cortizol și adrenalină – hormoni ai stresului care pe lângă faptul că obosesc și lezează corpul fizic, mai amână și materializarea. Orice gând de frecvență joasă, orice credință falsă denotă că încă nu vă doriți cu adevărat acel lucru. Meditați la asta. Atunci când vrei ceva cu adevărat, vibrezi. În mintea ta vizualizezi cum este, cum te simți și atragi din Câmpul Cuantic toate evenimentele, persoanele, situațiile de care ai nevoie întru materializare. O întrebare țintită: vrei tu cu adevărat să fii independent?

Lasă-te purtat de dorința ta, de Divinul din tine și nu mai interpreta totul cu mintea rațională. Renunță la așteptări și lasă-te surprins. Nu îți plac surprizele? Mai ales cele venite din partea a ceva atât de minunat cum e Dumnezeu interior care știe întotdeauna ce e mai bine pentru tine?

Atunci când îți dorești o schimbare, frica de independență te poate sabota. Sau activezi credințele că nu ai destui bani pentru a face acel curs de specializare în domeniul în care tu vrei să activezi. Dragii mei, am întâlnit oameni la 65 de ani care făceau facultate sau și-au dat demisia pentru a-și urma visurile. Când ești decis, când ai încredere în Sinele tău Divin vor veni toți banii necesari pentru a face asta. Totul se rezumă la credință. Credința este puterea care mută munții din loc. Tu crezi în tine? Crezi în ceea ce îți dorești? Crezi în Divinul din tine? Crezi? Dacă nu…ești din nou cu frâna de mână trasă. Ce te împiedică să crezi? Ce credințe false ai? Pe cine ai supăra dacă ai face asta? Fă un inventar. În tine se află toate răspunsurile de care ai nevoie.

Fii consecvent și serios în ceea ce faci. Dacă te duci azi în stânga și mâine în dreapta fără niciun strop de coerență, Universul nu va mai știi ce să îți dea. Azi vrei una, mâine alta, azi crezi, mâine te îndoiești, azi pornești la drum, mâine revii. Reține sau recitește legea cauză – efect. Totul se întâmplă conform ei. Nu te poți bucura în această viață decât de ceea ce ai semănat. Nu poți planta mere și culege pere, cum nu poți planta frica și culege bucurie. Trăiește-ți viața în sinceritate cu tine și vei descoperi împărăția lui Dumnezeu.

            Cu iubire și dăruire pentru încântarea Sinelui Divin!

Dacă simți că ai nevoie de o consiliere pentru dezvoltare personală și spirituală sau o astrogramă personalizată te invit să îmi trimiți cu încredere un e-mail la adresa razvandanc@gmail.com sau da click aici.

Comments

comments