Eliminarea kilogramelor în plus – EFT Tehnica de Eliberare Emoțională

Eliminarea kilogramelor în plus – EFT Tehnica de Eliberare Emoțională

Eliminarea kilogramelor în plus – EFT Tehnica de Eliberare Emoțională

Exercițiul de eliminare a kilogramelor în plus prin Tehnica de Eliberare Emoțională (EFT) a fost unul dintre cele mai cerute exerciții și vi-l ofer cu drag spre folos.

Cu ajutorul acestui exercițiu alegem să ne eliberăm armonios de kg în plus, alegem să ne iubim, respectăm și să manifestăm recunoștință pentru corpul nostru, să ne eliberăm de critică și autoînvinovățire, să comunicăm eficient și să nu mai reprimăm emoțiile care ne-ar putea îngreuna.

Lucrăm cu programul de voință, cu terapia iertării și cu afirmații. Vă recomand cu drag această tehnică pentru o viață minunată. Să ne fie de folos!

Pentru a urmări tot exercițiul este suficient să dați click pe video de mai jos sau click aici – Vizionare plăcută și spor întru zile magnifice!

 

 

Comments

comments

razvandanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!