Ai nevoie de echilibru! Doar dintr-o stare de echilibru minte-inimă poți lua deciziile potrivite pentru evoluția ta, indiferent de situația în care te aflii. Nu ești singur și te invit să conștientizezi faptul că în interiorul tău e acea bucata omnipotentă, omniprezentă și omnisciență de Dumnezeu ce te poate ajuta oricând.

Întoarce-te la sacru. Întoarce-te la tine pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți. Drumul tău e al tău. E presărat cu de toate. Ceea ce contează e ce ai învățat, cu ce ești mai bogat din punct de vedere al înțelepciunii. Protejează-ți mintea de gânduri distructive, ca mai apoi să te poți elibera de emoții și stări care să te tragă în jos, să te îndepărteze de tine.

Ești în siguranță. Găsește echilibrul dintre mintea și inima ta și ai deja cheia către rezolvarea situației de acum și “as în mânecă” pentru viitor. Învață să te prețuiești, să te îngrijești de gândurile ce curg prin tine și pleacă spre alții. Nu uita că nu ce intra în om îl spurcă, ci ceea ce iasă. Meditează înspre ce vrei. Lucrează cu emoțiile tale și află lecția:
1. Ce am eu de învățat de aici?
2. Cu ce din mine am atras aceasta situație în viața mea?
Fii aliatul tău pe acest drum al desăvârșirii intru Dumnezeu! Cum e în cer, așa și pe pământ!

Comments

comments