Decide să fii fericit

Decide să fii fericit ACUM! Nu mâine, nu poimâine și în niciun caz atunci când ceva sau altceva va veni în viața ta. Totul începe de la tine, de la intenția și acțiunea ta. Oricât de mult am crede că cineva din exterior ne poate face fericiți, mai bine ca noi nimeni nu știe din afara de ce avem nevoie. Nu puține au fost cazurile de oameni care în exterior aveau totul, iar în interior nimic și au ajuns la boală.
Așa că, ALEGE să fii fericit acum. Pentru că Ești, pentru tot ceea ce se află în interiorul tău. Deschide-ți inima pentru a te bucura de fericire, bucurie și încântarea vieții. Vindecă-ți interiorul prin iertare, înțelegere, acceptare și compasiune pentru tot și toate. Fii blând cu tine! Meditează la asta! O săptămână fericită din interior spre exterior.

Comments

comments

Author: RazvanDanc

Răzvan Danc - jurnalist, specializat în comunicare, pasionat de viață, oameni, dezvoltare personală și spirituală. Contact: razvandanc@gmail.com Mai de curând am făcut un salt cuantic (2015), cum îmi place să spun, unul prin suferință, dar a meritat și am ajuns să o cunosc pe Niculina Gheorghiță care mi-a schimbat definitiv viața. Am început un frumos proces de formare și resetare a calculatorului (creierului) și instalarea de noi programe. Totul se petrece în AICI și ACUM. Abia aștept să aduc în realitatea mea noi experiențe, noi oameni și adevăruri. Îmi place să descopăr partea frumoasă a vieții, să creez și să mă bucur. Cred că fiecare dintre noi ne putem construi o viață minunată, iar eu vreau să fac asta conștient. Viața mă iubește! Viața te iubește!