Un instrument puternic pentru a vindeca toate relaţiile este acela de a binecuvânta cu dragoste!

“Cum să îi iubim pe ceilalţi? Acceptă-i aşa cum sunt. Permite-le să fie ei înşişi. Opreşte-te din a încerca să-i schimbi. Lasă-i să aibă grijă de propriul proces de evoluţie. Nu putem învăţa pentru alţii. În cazul în care comportamentul lor ne face rău, atunci putem alege să nu fim în prezenţa lor – şi acest lucru este ok. Trebuie să ne iubim pe noi suficient de mult încât să nu ne lăsăm doborâţi de oameni autodistructivi. Dacă în viaţa noastră există mulţi oameni negativi, atunci trebuie să vedem ce pattern se afla în noi de îi atrage pe aceşti oameni înspre noi.

01

Când ne schimbăm, renunţăm la pattern şi devenim diferiţi. Ceilalţi vor schimba de asemenea modul în care se raportează la noile noastre personalităţi sau vor ieşi din vieţile noastre astfel încât oameni noi care ne apreciază să poată intra. Oricum ar fi, a ne iubi şi a ne accepta pe noi înşine este întotdeauna un pas pozitiv.

Un instrument puternic pentru a vindeca toate relaţiile este acela de a binecuvânta cu dragoste

Un alt instrument puternic pentru a vindeca toate relaţiile – familie, muncă, relaţii obişnuite sau intime – este acela de a binecuvânta cu dragoste. Când cineva face ceva şi distruge armonia din viaţa ta , binecuvântează-l cu dragoste. O poţi face în diferite feluri. Poţi spune: “Te binecuvântez cu dragoste şi aduc armonie în această situaţie” sau “te binecuvântez cu dragoste” şi “te eliberez şi te las să pleci” sau “te eliberez înspre binele tău cel mai înalt.”

02

Când facem acest lucru în mod constant, ceva se va întâmpla în latura nevăzută a vieţii şi situaţia se va schimba în bine. Am văzut cum acest proces a vindecat relaţii de orice tip. Şefii au devenit mai agreabili, familiile au fost capabile să îşi exprime dragostea, oamenii dificili au plecat, relaţiile intime au devenit oneste. Cei care au practicat acest obicei de a binecuvânta cu dragoste au fost încântaţi de rezultate.

Să afirmăm: Îmi deschid inima către mai multă dragoste în fiecare zi.”

via www.facebook.com/louiselhay

Comments

comments