Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

În jurul nostru există la fiecare pas tentații, idei, lucruri. Unele dintre acestea ne sunt de folos, iar altele deloc. Campaniile media de foarte multe ori ne oferă o imagine „ideală” a omului și induce ideea că doar dacă ai (eventual acel lucru promovat) poți fi cineva. Polii sunt inversați. Cred că mai degrabă este important să căutăm să fim, apoi vom avea de la sine. Tot ceea ce vom cere, putem primi, atât timp cât suntem în acord cu legile lui Dumnezeu – nu trecem peste demnitatea nimănui, nu facem rău aproapelui nostru.

Toate aceste campanii nu fac altceva decât să ne distragă de la drumul nostru și astfel cauzează dependență. Atât timp cât ne-am deconectat de la propria busolă interioară – Dumnezeu, suntem puțin derutați, mergem în întuneric, nu avem un ghid. Însă, Vestea Bună este că oricând ne putem întoarce. Trăim într-o lume materială în care avem nevoie de multe lucruri pentru a putea exista. Diferența o face: am eu cu adevărat nevoie de acest lucru sau pot găsi o alternativă „sănătoasă” sau care să mă facă să mă simt mult mai în armonie cu mine. Și de foarte multe ori aceste alternative există. Este însă nevoie să ne deschidem spre ele, pentru a le vedea.

Ne putem proteja și este chiar nevoie să facem acest lucru de toate impuritățile, mesajele subliminale și cele menite să ne distragă atenția de la ceea ce cu adevărat contează. Vă invit chiar acum să facem împreună acest exercițiu, urmând să îl faceți singuri de două ori pe zi. Închideți ochii; respirați profund. Eliberați-vă pentru câteva momente de orice gând stresant, de orice așteptare. Pur și simplu fiți atenți la respirația voastră. Cum aerul rece pătrunde în corp și circulă până la plămâni și mai jos până în abdomen. Expirați încet și o dată cu expirația eliberați orice tensiune, orice disconfort, gând neprietenos. Vizualizați-vă pe voi într-un balon, o bulă de lumină aurie care este la rândul ei învelită de o lumină mov-regal. Apoi afirmați aceste cuvinte: fie ca prin intermediul acestui scut de protecție încărcat de lumină și iubire pură să treacă doar informațiile, ideile și oamenii de care eu am nevoie cu adevărat în viața mea; mă simt în siguranță; sunt în siguranță și în iubire. Mulțumesc!

După acest exercițiu, deschideți ochii, inspirați-expirați și vă puteți continua activitatea. Pe parcursul a 12 ore veți observa fel și fel de momente în care simțiți că nu e acolo locul vostru unde vă aflați, că vreți (credeți asta) să ajungeți undeva, iar acest lucru nu se mai materializează. De această dată, fiți conștienți și acceptați ideea că nu era pentru binele vostru superior. Cel mai recent moment în care eu am fost impresionat de acest scut protector de iubire a fost cam acum două săptămâni când mă aflam într-un grup, iar lângă mine nu a reușit să se așeze nimeni. Am simțit atât de multă pace și deși se discutau idei și teme foarte alerte, eu eram extrem de liniștit. Experimentați chiar voi și bucurați-vă de rezultate.

Pentru a trăi o viață liniștită, o viață în care să vă bucurați este mare nevoie să vă ascultați glasul interior, ghidarea venită de la Dumnezeu. Puteți face ușor distincția între vocile ego-ului și cea a lui Dumnezeu. Vocea lui Dumnezeu este întotdeauna caldă, iubitoare, iar îndemnurile primite sunt de pace, de înțelegere, smerenie, iubire. Pe de altă parte, vocea minții este mereu analitică, plină de judecăți, caută veșnic vinovați. Atunci când sunteți conectați la voi și implicit la Dumnezeu, la fiecare pas veți știi ce e nevoie să faceți. Tot ce e nevoie este doar să ascultați și să mergeți în direcția în care vă îndreaptă vocea.

Apropo de scutul de protecție al iubirii pure, el poate fi plasat și pe casa voastră, pe mașină, pe orice lucru pe care doriți să fie protejat. Cât despre ceilalți, nu vă recomand să faceți asta fără permisiunea lor clar exprimată. Ne reamintim de liberul arbitru și tocmai de aceea este nevoie să prețuim alegerea tuturor. În schimb puteți să vă rugați pentru cei din jur, iar dacă persoana „primește”, atunci cu siguranță vor avea efect și vorbele voastre. Fie ca tot ce faceți să fie în acord cu Dumnezeu!

A te lăsa ghidat de vocea interioară (reala voce, nu cea a ego-ului) aduce eliberarea de măști. De astfel de măști noi nu avem nevoie, însă ni le punem pentru că ne simțim atât de singuri în interior și avem nevoie să fim acceptați. Totuși, este important ca mai întâi de toate să vă acceptați voi pe voi, apoi și ceilalți vă vor accepta. Fiți blânzi cu voi și ori de câte ori aveți mai multe lucruri de făcut, organizați-vă. Când ai un program, creierul nu mai e stresat, tu nu mai ești stresat și uite așa bolile nu mai au terenul propice dezvoltării.

Cereți a doua opinie (!) – acesta poate fi nu mesaj pentru cineva care este foarte speriat în acest moment, în special din punct de vedere medical.

Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

Renunțați la cafea (!) – un alt mesaj care poate fi iluminator sau revelator pentru cineva care în ultima vreme este agitat, nervos, obosit și nu mai știe ce să facă.

Vegheați și rugați-vă că să nu intrați în ispită; duhul în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă. (Matei 26:41)

 

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Comments

comments