Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

Gândul de înțelepciune al acestei zile minunate este SUNT ÎNTR-O CĂLĂTORIE NESFÂRȘITĂ PRIN VEȘNICIE – Ziua de azi este un moment foarte captivant din viața mea. Mă aflu într-o minunată aventură și nu voi mai trece vreodată prin această experiență anume. Un mesaj deosebit care ne invită să prețuim fiecare clipă, să ne bucurăm de momentul prezent, să binecuvântăm fiecare pas pe care îl facem în această călătorie extraordinară.

autor: Răzvan Danc

Fiecare moment, fiecare eveniment este unul deosebit de important și este unic. Acest mesaj ne mai îndeamnă să învățăm din fiecare clipă, să nu trecem prin viață fără să ne întrebăm care este lecția a tot ceea ce ni se întâmplă. Dacă învățăm lecția cu privire la un eveniment pe care-l experimentăm în acest moment, pe de-o parte ne îmbogățim cu înțelepciune, iar pe de altă parte ne „asigurăm” că evenimentul nu va mai reveni în viața noastră. Fiecare lecție neînvățată se va repeta în diverse forme în existența noastră, din această viață sau din viitoarele, până în momentul în care vom învăța și vom face acel salt cuantic.

Așadar, nu fugiți de ceea ce experimentați în acest moment, ci regăsiți puterea de a face față cu iubire, compasiune și cu dorință de auto-cunoaștere. Totul îi este oferit omului care știe ce vrea și nu îi este „frică sau rușine” să ceară. Puteți cere de la înțelepciunea de a accepta momentul, până la puterea de a schimba realitatea. Totul stă în gândurile, cuvintele și sentimentele voastre. Faceți totul cu inimă ușoară și veți avea rezultate deosebite. Bucurați-vă, deci, de fiecare zi, de fiecare moment și faceți ca totul să conteze. Sunteți UNICI, iar ceea ce trăim este unic. Acest lucru nu poate fi altfel decât extraordinar. Iată de ce merită să prețuim viața și iată cât de mult ne iubește aceasta.

În continuare, vă prezint câteva mesaje care vă pot fi de folos în prețuirea clipei de acum. Primul dintre acestea este credeți și aveți încredere. Este un îndemn atât de minunat și atât de complex în același timp. Aveți încredere în voi, în sursa inepuizabilă de iubire și putere care se află în interiorul vostru. Aveți încredere în toate evenimentele care apar, în toți oamenii care se ivesc în calea voastră. Credeți că totul este menit să vă ajute să evoluați.

Când am început să privesc lucrurile așa, a dispărut judecarea evenimentelor ca fiind bune sau rele sau a oamenilor care fiind buni sau răi. Am înțeles că totul are sens în viața mea și am mai înțeles că e nevoie să mă bucur, să învăț ce am de învățat și să merg mai departe. Scopul nu e să ne rătăcim. Iar busola ideală pentru ghidare este, desigur, inima. Ascultați-vă pe voi.

Aveți părerea cea mai validă dintre toate. Doar voi puteți știi ce aveți de învățat dintr-un anumit eveniment, cum vă puteți descurca sau care sunt potențialitățile și vulnerabilitățile active în ființa voastră. Așadar, nu vă temeți de nimic. Acesta este un mesaj și pentru cei care în prezent întâmpină dificultăți în cuplu și care sunt la un pas să-și piardă încrederea în rezolvarea provocării. Regândiți totul. Apelați la comunicare – este unealta cea mai eficientă într-o relație. Fiți deschiși și dați-vă voie să primiți. Restabiliți echilibru între a da și a primi. În acest mod reapare armonia în relațiile voastre. Exprimați-vă sentimentele și folosiți iertarea.

Iertați cu adevărat pe cel de lângă voi, iertați-vă cu adevărat pe voi. De ajutor în iertare este înțelegerea faptului că fiecare om are altceva de experimentat care poate semăna sau nu cu ceea ce avem noi nevoie să trăim. Acceptați asta și în acest fel veți regăsi luminița de la capătul tunelului. Emoțiile sunt puternice și aveți nevoie să rupeți anumite legături nesănătoase, fie cu trecutul vostru, fie cu neiertările din relație. Liniștiți-vă, așezați mâna stângă pe inimă și chemați ghidarea ideală de care aveți nevoie în acest moment. Ea cu siguranță va veni. Acționați conform cu ea. Așa să fie!

Al doilea mesaj indică noi începuturi. Și vorbeam că viața e o călătorie. Fiecare situație e ca o stație în drumul nostru care ne ajută să mergem mai departe și mai departe. Începutul poate fi înspăimântător, deoarece ieșim din zona de confort, nu avem suficientă încredere în noi și în Divin, nu ne simțim în siguranță.

Doar că, puțin mai devreme vorbeam despre a crede și a avea încredere că totul are sens. Chiar dacă acum nu ni se pare că e așa, continuați să aveți încredere. Mai vorbeam despre lumina de la capătul tunelului, iar pentru unii, un nou început reprezintă acea lumină. Faceți tot ceea ce credeți că e nevoie să faceți pentru a fi din nou în armonie și echilibru cu voi. Acceptați să vă vindecați și să vă eliberați de trecut. Acceptați să vă detașați de el prin iertare.

Cine vrea să aibă parte de un nou început, poate avea. Nu vă temeți de el. Reamintiți-vă mereu că totul este o călătorie și că merită să o faceți în bucurie, lângă oameni care se află pe aceeași frecvență cu voi. Dacă nu se întâmplă asta, atunci e nevoie să faceți ceva pentru a fi așa. Primul pas este să spuneți întotdeauna ce aveți de spus. Mereu am spus: tonul face muzica. Deci acordați atenție modului în care vă exprimați. Fiți sinceri cu voi (în primul rând) și cu toți oamenii care sunt n realitatea voastră. Dacă e nevoie, căutați ajutor specializat care să vă îndrume în această direcție.

Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

Este important să găsiți echilibrul dintre mental și emoțional. Orice exces, oricare dintre extreme este dăunătoare pentru noi. Meditați la asta: unde vă aflați; în echilibru sau la una dintre extreme?

 

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Comments

comments