Pentru a primi cele mai noi articole, te invit să mă urmărești pe Facebook – click FOLLOW

Traversăm cu toții o perioadă cu multe schimbări și nu doar pentru că se apropie ultima lună a anului. Stăm, medităm, analizăm și uneori mai face și anumite schimbări sau modificări în viața noastră, în ceea ce credem că este adevărat.

Astăzi, vă invit să contemplăm la credință. Acea credință care are puterea de a mișca fără prea mari dificultăți orice munte din loc. În special muncii ignoranței, ai necunoașterii și ai lipsei de putere. Atunci când suntem în plină schimbare și avem tendința să ne speriem, este nevoie să ne păstrăm credința, să avem încredere că totul va fi bine, că totul se va așeza conform cu binele nostru suprem.

Mântuitorul Iisus ne repetă de multe ori să avem încredere, să nu ne temem. De asemenea, tot el ne spune că avem ochi și nu vedem, avem urechi și nu auzim. Toate astea se întâmplă atunci când cădem în dualitate, când credința noastră scade. Nesiguranța apare în momentul în care vrem, cu mintea limitată, să controlăm totul. Atunci când am înțeles deplin faptul că nu sunt sigur, m-am simțit foarte eliberat. Am înțeles că nu are sens să vreau să controlez totul – și vă spun sincer că nici nu prea reușeam să o fac fără să simt că pierd bucuria interioară.

Astăzi, gândiți-vă la toate momentele în care, deși nu aveați nicio soluție, ați crezut că totul va fi bine și exact așa a fost. Vă mai amintiți aceste lucruri sau au fost îngropate sub mormanul actual de frică și durere? Dacă atunci a fost așa, acum de ce să nu mai fie?! Păstrați în voi, în sufletul vostru aceste cuvinte: „la oameni acest lucru este cu neputință, dar la Dumnezeu toate sunt cu putință.” (Matei 19: 26) Mai citiți încă o dată. Realizați măreția celor scrise? La Dumnezeu toate sunt cu putință, așa că aveți încredere, suflete minunate. Păstrați-vă credința și totul va fi minunat, totul se va așeza așa cum e necesar pentru binele vostru superior.

În continuare, vă scriu câteva versete care vă pot fi alinare în această perioadă de mari schimbări, perioadă în care cu mare ușurință puteți să renunțați la credință. Să vă fie de folos!

  1. Nimeni să nu-ți disprețuiască tinerețea, dar fii un model pentu credincioși: în vorbire, în purtare, în dragoste, în credință, în curățire. (1 Timotei 4:12)

  2. Cine este cel care biruie lumea, dacă nu cel care crede că Iisus este Fiul lui Dumnezeu? (1 Ioan 5:5)

  3. V-am scris aceste lucruri ca să știți că voi care credeți în Numele Fiului lui Dumnezeu aveți viață veșnică. (1 Ioan 5: 13)

  4. Dar s-o ceară cu credință, fără să se îndoiască; pentru că oricine se îndoiește seamănă cu valu mării, tulburat și aruncat de vânt încoace și încolo (Iacov 1:6)

  5. Și Iisus i-a zis: „Du-te! Credința ta te-a mântuit.” Îndată orbul și-a căpătat vederea și a mers pe drum după El. (Marcu 10: 52)

  6. De aceea vă spun că orice lucru veți cere, când vă rugați, să credeți că l-ați și primit și vă fi al vostru. (Marcu 11:25)

  7. Din cauza necredinței voastre – le-a zis Iiu. „Adevărat vă spun, că dacă ați avea credință cât un grăunte de muștar, ați zice muntelui acestuia: „Mută-te de aici acolo!” și s-ar muta; nimic nu vă va fi cu neputință.” (Matei 17: 20)

Vă invit și pe voi să adăugați alte versete care ne pot fi de folos!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Comments

comments