Vă invit să ne să ne aplecăm atenția asupra relațiilor cu familia noastră, să ne vindecăm eventualele răni emoționale, să ne armonizăm și să reintrăm în rezonanță. Deconectarea cerebrală duce la diverse certuri sau momente tensionate, pentru că ieșim de pe aceeași „lungime de undă” și ajungem să nu ne mai înțelegem sau să nu mai înțelegem.

articol realizat de Răzvan Danc, după învățăturile Niculinei Gheorghiță

Un exercițiu minunat de reconectare cu partenerul și de creștere a relației este manifestarea aprecierii. Acesta se realizează foarte ușor: spuneți în fiecare zi partenerului (sau oricărui alt om cu care aveți o legătură și de care vă simțiți distant și nu mai vreți asta) câteva lucruri pe care le apreciați. De exemplu: apreciez la tine că ești un bun ascultător; apreciez la tine faptul că faci cea mai bună mâncare cu orez; apreciez la tine că ești ordonat/ă etc.

Atunci când spunem care sunt lucrurile pe care le apreciem atât voi cât și partenerul aveți de câștigat. El ajunge să se simtă mai bine, să se simtă iubit, respectat, încurajat, iar voi vă vindecați. Și conform legii cauză-efect, cu cât oferiți mai multă apreciere, cu atât mai multe motive veți avea o faceți.

E posibil ca la început partenerul să respingă, e normal, e ceva nou, neobișnuit și poate nu a mai primit astfel de aprecieri de ani buni sau poate chiar niciodată. Să nu uităm faptul că partenerul este o resursă de vindecare pentru noi, și noi pentru el, așa că fiți blânzi. Deschideți-vă sufletul și apreciați sincer măcar 3 lucruri zilnice. În urma acestor aprecieri, relația se va suda.

O altă modalitate de reconectare cerebrală cu partenerul este, desigur, afirmația:

  1. Eu sunt dintotdeauna conectat cerebral cu X;
  2. Eu sunt dintotdeauna în armonie cu X;
  3. Eu sunt dintotdeauna iubire în manifestare;
  4. Eu sunt dintotdeauna compasiune în manifestare.

Lucrați cu aceste afirmații și veți vedea lucrurile pe care până acum le lăsați de-o parte. Există oameni care nu au puterea să facă aceste aprecieri, atunci vă recomand să le scrieți pe o foaie. Desigur, nu are același efect, însă este mai mult decât deloc. Voi decideți cât de departe sunteți dispuși să mergeți în această relație. Nu uitați, că întotdeauna totul pleacă de la iubire de Sine.

Care sunt lucrurile pe care le doriți? Cum ați vrea să arate relația ideală? Sunteți voi partenerul alături de care ați trăi toată viață? Sunteți salvator, victimă, tiran, călău? Sau vă iubiți pe voi? Sunteți geloși, libertini, conservatori? Care sunt punctele forte și slabe la care mai aveți de lucrat? Oferiți doar pentru a primi sau vi se pare normal să primiți sau oferiți și atât?

Vă invit să oferiți, cu inima larg deschisă și ușoară tot ceea ce simțiți că vreți să o faceți. Nu vă aruncați să dați totul, dacă știți că nu mai rămâneți cu nimic – veți cădea în salvator. Orice persoană conectată la ea, la Sine și mai apoi la partener va intui, va simți ce are nevoie acesta și invers. Așa arată o relație armonioasă, menită să te ajute să crești, să evoluezi și să te dezvolți minte-trup-suflet.

Oferiți-vă și vouă aceste aprecieri. De cele mai multe ori, din cauza faptului că nu ne iubim pe noi ne criticăm. Orice mică greșeală se transformă în ceva atât de mare încât merităm să fim pedepsiți. Și o facem, o face de fiecare dată mai dur, mai nemilos. Și este evident că ajungem ușor, ușor să ne schimbăm părerea despre noi. Surpriză sau nu, vom atrage în realitatea noastră oameni exact ca noi și atunci de aici vă puteți da seama ce fel de relații se nasc. Meditați la acest aspect.

Noi ne legăm singuri la mâini și la picioare. Noi ne atragem în realitatea noastră toate piedicile pentru că nu ne dorim suficient de mult, nu ne dorim cu adevărat să facem ceva. Nu suntem cu adevărat prizonierii nimănui decât dacă permitem asta. De aici rezultă faptul că avem mână liberă să facem tot ceea ce dorim – dacă dorim. Așadar, dacă doriți să schimbați ceva la relația cu partenerul, o puteți face. Primul pas vi l-am oferit chiar eu în acest articol. Să vă fie de folos!

Pentru mesaje personalizate, consiliere spirituală sau Tehnica de Eliberare Emoțională (Tehnica EFT), vă rog să îmi scrieți la adresa de email razvandanc@gmail.com sau CLICK AICI

 

Cele mai noi mesaje săptămânale pot fi urmărite gratuit în videoclipul de mai jos! Vizionare plăcută!

Comments

comments